in

Man wordt ontslagen en neemt ‘emotionele steun clown’ mee naar gesprek

We hebben allemaal wel eens gehoord van honden die emotionele steun bieden, deze man had echter een bijzondere keuze: een clown.

Joshua Jack bracht de clown mee naar een gesprek, nadat hij een mail ontving om zijn positie bij zijn werkgever te bespreken.

De man uit Nieuw-Zeeland kreeg een slecht voorgevoel en omdat er in de mail werd vermeld dat hij iemand mee mocht nemen voor steun, dacht Jack dat het “het beste was om een deskundige mee te nemen”.

Hij betaalde ongeveer 115,- euro aan de clown, die op zijn kantoor verscheen met een blauwe pruik en bijpassende outfit.

De clown was aanwezig bij het gesprek en zat naast Jack, tegenover de werkgevers. Jacks voorgevoel bleek te kloppen, het bedrijf had besloten hem te ontslaan.

Lees ook  Ze zegt aan iedereen dat ze blind is. 28 Jaar later ontdekt haar man echter haar ongelooflijke geheim!

De clown bleek zijn geld meer dan waard te zijn! Volgens de New Zealand Herald blies hij tijdens het gesprek o.a. ballonnen op en maakte daar dieren van.

In een interview met het lokale radiostation Magic Talk, gaf Jack toe dat de ‘emotionele steun clown’ at en toe storend was, maar dat hij geen enkele spijt heeft van zijn beslissing.

“Het was soms lawaaierig, met hem ballondieren blazend, dus we moesten hem af en toe zeggen om stil te zijn.”

Lees ook  Vrouw gaat viral na indrukwekkende transformatie van billen

Jack liet weten dat zijn leidinggevenden op het advertentiebureau dankbaar waren dat hij het ‘gesprek wist op te leuken’ en ‘de humor ervan konden zien’.

Hij voegde hieraan toe:
“Hij koste 115 euro, dus ik neem aan dat hij een van de beste clowns in Auckland was. Ik raad zeker aan Joe of een andere clown mee te nemen. Ten zeerste aanbevolen.”

“Ik bedoel, ik werd wel ontslagen, maar afgezien daarvan verliep alles gladjes.”

Inmiddels heeft Jack gelukkig alweer een nieuwe baan gevonden. In zijn vrije tijd is hij een comedian, dus zijn hilarische keuze was niet zo raar. Zou jij ooit zoiets overwegen?

Visser gooit hengel uit en schrikt als hij angstaanjagende ‘buitenaards wezen’ vangt

Bruid fluistert “heb net enorme boodschap gedaan” tegen bruidegom, niet wetende dat hij microfoon draagt