in

Man wurgt vrouw thuis met ketting: Buren horen alles, maar grijpen niet in!

Een jonge vrouw is bij haar huis in Rotterdam aangevallen door een man en daarbij ernstig gewond geraakt. De politie heeft een team van twintig rechercheurs op de zaak gezet.

Voor zover bekend fietste de vrouw gisterochtend rond 05.00 uur vanaf Rotterdam Centraal naar haar woning aan de Herman Bavinckstraat. Ze kwam daar rond 05.30 uur aan. Kort nadat ze haar fiets buiten op straat op slot had, werd ze aangevallen en verkr*cht. Ze raakte zodanig gewond dat zij met spoed moest worden overgebracht naar het ziekenhuis.

Uitwisselingsstudente uit Indonesië
Volgens de politie gaat het om een man van rond de 20 met een donker getint uiterlijk, een donkere hoodie aan. Hij reed op een donkerkleurige fiets.

Lees ook  Wist je dat je wasmachine vol met bacteriën zit? Los dit probleem direct op met 1 onverwacht ingrediënt uit je keuken

RTV Rijnmond meldt dat het slachtoffer een Indonesische uitwisselingsstudente aan de Erasmus Universiteit is. Direct na de verkrachting vingen buurtbewoners haar op. Tegen hen zei de vrouw dat ze al achtervolgd werd door de dader vanaf Avenue Concordia – ruim vijf minuten fietsen van de Herman Bavinckstraat. Daarna werd ze overmeesterd bij haar woning, sloeg de dader een fietsketting om haar nek en werd ze verkr*cht. Toen ze na de verkr*chting hulp zocht, bloedde ze hevig. Ze was er ernstig aan toe en ligt nog steeds op de intensive care van een ziekenhuis.  De vrouw is nog niet aanspreekbaar.

Buren grepen niet in

Het is een bruut geweest. Het was al licht, iedereen had het kunnen zien”, vertelt een buurvrouw, bij wiens huis in de Herman Bavinckstraat het vlakbij gebeurde. „Ik heb iemand horen rennen. Daarna hoorde ik ’nee!’ en kreunen. Ik ben niet gaan kijken, vertelt de vrouw tegen het AD

Lees ook  Ze lieten deze laboratoriumaap alleen achter op een verlaten eiland. 30 jaar later vinden ze hem ZO! Walgelijk!

Zelf zat ze televisie te kijken met de gordijnen dicht, zo vertelt de buurvrouw. „Als ik het had geweten, had ik de politie gebeld.” Ook een buurmeisje hoorde iemand gillen, ’kapot hard’. „Ik dacht nog: moet ik mama roepen? Maar ik was te bang. Dus ben ik weer gaan slapen.”

Jacht op dader
De politie heeft inmiddels twintig rechercheurs op de zaak gezet, praat met talloze mensen, zoekt naar camerabeelden en hoopt zo snel mogelijk met een signalement naar buiten te komen, vertelt een woordvoerder tegen De Telegraaf.

2 jonge kinderen overleden na 8 uur lang in snikhete auto

Bizar: vrouw ondergaat borstvergroting en eindigt met 4 b*rsten