in

Man ziet zichzelf op de achtergrond van een oude familiefoto van zijn verloofde.

Als je nog bewijs nodig hebt dat het lot iets echt is en dat sommige relaties gewoon voorbestemd zijn, volgt hier het verhaal dat alle twijfels wegneemt. Laten we 10 jaar teruggaan in de tijd. Verona Koliqi, die nu in Londen woont maar oorspronkelijk van Kosovo is, bezocht met haar familie een strand in Montenegro. Ze namen enkele klassieke familiefoto’s en dachten er verder niet meer over na.

Lees ook  Wimpers op je wenkbrauwen lijmen – de nieuwe enge trend waar niemand om heeft gevraagd

Tot Verona tien jaar later de foto’s nog eens ter hand nam en haar verloofde Mirand als klein jongetje op de achtergrond op een luchtmatras zag drijven. “Hij merkte dat de jongen op de achtergrond hetzelfde shirt, shorts en luchtmatras had als hijzelf”, vertelde ze. “We analyseerden de zaak verder en familieleden bevestigden dat hij mijn familiefoto photobombde.”

Lees ook  Sylvana is er klaar mee: 'Sinterklaas bezorgt kinderen trauma's!'

Blijkt dat de familie van Mirand toen op precies dezelfde plek op vakantie was. De twee ontmoetten elkaar nooit als kinderen. Het duurde tot in 2016 dat hun pad opnieuw kruiste in Kosovo.

En een jaar later verloofden ze.

Dus wie weet, misschien ken ook jij je toekomstige partner al …

DEEL dit als ook jij in het lot gelooft!

Dokters proberen de zwangerschap te verbergen omdat baby zal sterven. 28 weken later roert een mirakel in de verloskamer iedereen tot tranen toe.

Angstaanjagende video toont hoe 150.000 krijsende vleermuizen een klein dorpje inpalmen.