in

Manuëla Kemp ‘onherkenbaar’ door verwondingen in gezicht na valpartij

Naar eigen zeggen is ze op dit moment onherkenbaar. De 56-jarige Manuëla Kemp, bekend als zangeres en oud-presentatrice van onder andere Eigen Huis & Tuin, is lelijk ten val gekomen.

In een telefonisch interview met Shownieuws geeft ze aan dat ze zondagavond is gevallen en dat ze hier flinke verwondingen in haar gezicht aan heeft overgehouden.

Mensen zouden haar op dit moment niet meer kunnen herkennen door de verwondingen. Manuëla viel met haar gezicht op een betonnen vloer.

Gestruikeld
Een vervelende valpartij voor de zangeres. Na de repetities met haar band afgelopen zondag ging ze de boel opruimen en struikelde ze ergens over.

Lees ook  Vader vriendinnetje verwisselt ranja met GHB: meisje bijna dood

Hierdoor viel ze met haar gezicht op de betonnen vloer waar ook een stekkerdoos op lag. “Die stekkerdoos zag je twee dagen na de val nog steeds duidelijk in mijn wang.”

Onherkenbaar
Door de val was haar gezicht zodanig opgezwollen en had ze last van vele bloeduitstortingen in haar gezicht. “Volgens mijn vrienden ben ik redelijk onherkenbaar”, vertelt ze.

Gelukkig heeft Manuëla niets gebroken na de val. Hierdoor kon ze de zwaarste pijnstillers achterwege laten. “Het gaat nu gelukkig al een stuk beter.”

Lees ook  Vrouw controleert het huis van overleden moeder op Google Earth. Wat ze ziet doet haar mond openvallen van ongeloof.

Manuëla Kemp
Manuëla begon haar carrière als zangeres. Ze werkte eerst samen met Nancy Boyd en ging later zingen in de meidengroep The Revellettes.

In 1990 maakte ze de overstap naar de televisiewereld toen Joop van de Ende haar vroeg om de Nationale Postcode Loterij te presenteren.

In de jaren erna presenteerde ze nog talloze tv-programma’s op de Nederlandse televisie. Tegenwoordig doet de blondine het rustig aan en zingt ze nog regelmatig samen met haar band.

Dokter zuigt tijdens vlucht urine uit geblokkeerde blaas van bejaarde man.

Doktoren pompen 15 blikjes bier in maag van man om zijn leven te redden