in

Marokko verbiedt PER DIRECT boerka

Marokko heeft de verkoop en productie van boerka’s verboden. Winkels die boerka’s verkopen hebben 48 uur om zich van hun boerkavoorraad te ontdoen, voor deze in beslag wordt genomen.De regering zou het verbod hebben doorgevoerd uit veiligheidsoverwegingen. Volgens de Marokkaanse pers gebruiken misdadigers de boerka regelmatig als vermomming bij het plegen van hun misdrijven.

Tegenover de Marokkaanse nieuwssite Le360 zou een hooggeplaatste ambtenaar van het ministerie van Binnenlandse Zaken het verbod hebben bevestigd: “We hebben de maatregel genomen om de import, vervaardiging en verkoop van boerka’s te verbieden in alle steden en dorpen van het koninkrijk.”

Lees ook  Toen ze de kamer van het weeshuis binnenkwam, dacht ze dat het een baby was. Maar de dokters deelden haar de vreselijke waarheid mee.

Een boerkahandelaar uit Salé, vlakbij Rabat, zei tegen de nieuwssite Al Yaoum24 dat hij en zijn collega’s zondag werd verteld dat ‘extremisten de boerka zouden kunnen gebruiken om terroristische aanslagen te plegen’. Daarom moesten de verkopers een verklaring tekenen waarin stond dat ze de boerka niet meer zouden verkopen. Toen sommigen protesteerden dat ze verlies zouden lijden, kregen ze volgens Al Yaoum24 van de plaatselijke bestuurders te horen dat dit ‘een opoffering is die het land van hen vergt’.

Lees ook  Boer dacht dat zijn kip een ei legde. Dan kreeg hij in de gaten waar ze eigenlijk op zat..

Zijn dode tweelingbroer groeit verder in het lijf van het kind! Deze foto’s gingen de wereld rond.

Een moeder ontmoet een onbekende die als 2 druppels water op haar dochter lijkt. De waarheid is onwezenlijk!