in

Medegevangenen duwen hoofd van kinderv*rkrachter in smerig toilet.

Verschillende Britse media publiceerden een video van in een gevangenis waarin een kinderv*rkrachter geslagen wordt, alvorens zijn hoofd in een smerige wc wordt geduwd. De 21-jarige man zou in de gevangenis van Pentonville zitten in afwachting van de uitspraak van zijn straf volgende maand.

De gevangene smeekt om genade terwijl hij geslagen wordt met een kabel en gedwongen wordt om zijn kleren uit te doen voor een smerig toilet. Daarna wordt hij naar de wc-pot geleid en met zijn hoofd in de uitwerpselen geduwd.

Lees ook  Monster stapt uit auto en doet dan dit met zijn HOND! Gelukkig werd het opgenomen !

We horen een andere gevangene zeggen: “Steek zijn hoofd in het toilet.” De man probeert zich terug te trekken en zegt: “Dat is genoeg. Jullie zijn me aan het m*shandelen.”

De man werd veroordeeld wegens de v*rkrachting van een meisje, die hij samen met twee andere mannen had gedwongen tot orale s*ks. Het openbaar ministerie onderzoekt het incident.

Lees ook  Opa Henk vertelt prachtig verhaal over hoe hij ontdekte dat zijn vrouw eigenlijk een goedkope hoer was

Iemand die beweert dat hij met de man op school zat, reageerde op de video: “Hij was een grap van een kerel en nu is hij nog erger. Ik ben blij voor elke dag dat hij in de gevangenis zit.”

Gaby Blaaser laat niks aan je verbeelding over met deze nieuwe foto!

Zo behandel je een strontje op het ooglid