in

Meisje (10) bevallen na keizersnede. Ze mocht geen abortus plegen..

Een 10-jarige meisje uit India dat onlangs zwanger bleek te zijn als gevolg van een ver-krachting, is bevallen van haar dochter.  Het meisje op de wereld gezet met behulp van een keizersnede. Zowel de baby als de moeder maakt het goed.

BUIKPIJN
Veel mensen walgen van het feit dat haar oom de vader is van het meisje. Hij vergreep zich meerdere malen aan zijn eigen nichtje, waarna het slachtoffer wel heel erg last van haar buik begon te krijgen. Uit onderzoek bleek al snel uit dat ze zwanger was. De zaak kreeg al snel wereldwijde bekendheid. Van de rechtbank mocht er bij het meisje ondanks deze situatie namelijk geen abortus worden gepleegd. Volgens de rechter was het risico te groot.

Lees ook  Al 9 jaar lang wordt deze 14-jarige gepest voor iets waar hij erg van houdt. Maar op 3:53 gebeurt er iets ONGELOOFLIJKS!

Zelf werd de piepjonge aanstaande moeder altijd onwetend gehouden over wat er nu precies met haar aan de hand was. Artsen en haar familieleden vertelden haar dat ze een steen in haar buik had, die alle pijn veroorzaakte en dat deze verwijderd moest worden.

VOORTIJDIG
‘Dat’ gebeurde afgelopen maand na een zwangerschap van 35 weken. Ze zal haar moeder en opa en oma mogelijk nooit leren kennen, want haar grootouders hebben aangegeven niets met het kind te maken te willen hebben. Volgens de berichten hebben ze hun kleindochter zelfs geen blik waardig gegund.

Lees ook  Gekleed in rouwkleding schreeuwt de vrouw tegen de 6-jarige. 4 weken later heeft ze spijt als ze deze brief krijgt.

Het kind zal voorlopig verzorgd worden in een instelling die gericht is op het kinderwelzijn. Over een tijdje – als ze oud genoeg – wordt er gekeken naar de mogelijkheid om haar te laten adopteren.

Mama vecht 32(!) jaar lang tegen kanker, maar dan vertellen dokters haar het verschrikkelijke verdict

Dit echtpaar won op amper 23-jarige leeftijd al 3 keer het gevecht tegen de dood.