in

Meisje (10) weert pedo fiel af met welgemikte trap in zijn kruis.

Een 10-jarig meisje slaagde erin om een p*dofiel die haar wilde m*sbruiken af te weren door hem hard in het kruis te schoppen. Het kleintje was onlangs bij een familievriend Davin Turner Windham (52) toen de man haar wakker maakte en vroeg om naar beneden te komen. Windham uit de Amerikaanse staat Alabama zou het meisje gevraagd hebben om samen televisie te kijken en drukte haar daarna op de bank.

Lees ook  IS VERBRAND 2 Turkse militairen levend! Geloof jij nog dat dit echt moslims zijn?

De verdachte begon het kind vervolgens uit te kleden. Volgens de Montgomery Advertiser slaagde het meisje er gelukkig in om de viespeuk af te vechten met een welgemikte trap in zijn edele delen. Ze kon vluchten terwijl de man het uitkermde van de pijn.

Een onderzoeker legde uit: “Ze verklaarde dat hij haar broekje tot op haar knieën had en dat ze hem in het kruis schopte om zich los te rukken. Tijdens de schermutseling vroeg hij haar om het aan niemand te vertellen, dat dit hun geheimpje was.”

Lees ook  Minnares verschijnt op bruiloft in dezelfde jurk als bruid: DIT MOET JE ZIEN!

De verdachte werd aangehouden en verblijft in afwachting van zijn proces in de gevangenis. De borg werd vastgesteld op 30.000 dollar.

Dit weten we allemaal over ondergedoken gezin in Ruinerwold – 58-jarige man opgepakt!

Waarschuwing: Dit doet heroïne met je… in zeven maanden!