in

Meisje (11) bevallen van zoon. De vader is haar 14-jarige broer

In de Spaanse stad Murcia is vrijdag een meisje van slechts elf jaar oud bevallen van een zoon. Het bizarre verhaal krijgt nu nog een ongelooflijke wending: alles wijst erop dat de vader van het kind de 14-jarige broer van het meisje is.

Het meisje werd vrijdag naar een lokaal ziekenhuis gebracht. Ze klaagde over pijn in haar buik. Naar eigen zeggen wisten noch de ouders, noch het meisje van de zwangerschap, aldus de politie tegen La Opinion de Murcia. De vader en moeder -afkomstig uit Bolivië- meenden dat hun dochter wellicht een ernstig maagprobleem had.

Lees ook  Ik ben gestoken!’ Gillende man roept politie en ambulance, maar dader blijkt een wesp te zijn

Na onderzoek van de artsen kwam de zwangerschap aan het licht. Uiteindelijk bracht de 11-jarige via natuurlijke weg een gezonde zoon ter wereld.

Gezien de zeer jonge leeftijd van de kersverse mama, bracht het ziekenhuis de politie op de hoogte. Die deed onderzoek naar de zaak en kwam tot een opzienbarende conclusie: alles wijst erop dat de vader van het kind de 14-jarige broer van het meisje is. Toen het kind verwekt werd, was de jongen nog 13 jaar oud en dus te jong om strafrechtelijk vervolgd te worden in Spanje.

Lees ook  ‘Monique staat grote verandering te wachten’

Koppel loog over hersentumor van zoon om geld van mensen af te troggelen.

Meisje (2) overleden in vrieskou nadat vader in slaap was gevallen