in

Meisje 14 zwaar mishandeld omdat ze hoofddoek niet af doet

Een meisje van 14 is vorige week woensdag door twee jongens mishandeld in Emmeloord nadat ze had geweigerd haar hoofddoek af te doen. Het slachtoffer raakte lichtgewond. Dat heeft de politie vandaag bekendgemaakt.

Toen het meisje vorige week van school onderweg was naar huis, riepen twee jongens dat ze haar hoofddoek moest afdoen. Toen ze dat niet deed en zei dat de jongens hun mond moesten houden, sprongen de twee van hun fiets af. Het meisje werd van haar fiets geduwd en keihard geschopt tegen haar hoofd en rug. Daarna gingen de daders ervandoor.

Lees ook  Er druipt schuim van de snuit van de hond. Als de dierenarts zijn mond opent, kan hij niet geloven wat hij daar vindt.

Hersenschudding
Het slachtoffer is na de mishandeling eerst naar huis en daarna naar het ziekenhuis gegaan. Ze bleek meerdere blauwe plekken en een hersenschudding te hebben. De politie is op zoek naar de jongens. Ze zijn ongeveer 18 jaar. Mensen die meer weten, kunnen contact opnemen met de politie.

Lees ook  Deze spray heb je al meermaals in de bouwmarkt gezien, maar nog niet aangeraakt. Bij je volgende bezoek grijp je er meteen naar.

Oh-oh, dit overkwam een kersverse moeder: “Ik heb intens spijt van de naam”.

Ontvoerde Hannah is TERECHT! Deel het goede nieuws door!