in ,

De meisje van 2 mist een arm. Haar ouders wisten niet dat er nog iets anders ontbrak.

Dit is Scarlette. Ze is amper twee jaar oud maar heeft al meer meegemaakt dan de meeste mensen in hun hele leven. Het meisje werd geboren met een linkerarm die veel langer was dan haar rechterarm. De arm was ongeveer drie keer zo lang als de andere. Algauw stelden de dokters vast dat ze aan sarcoom leed. Dit betekent dat de cellen van haar lichaam muteerden tot kankercellen. Tot op vandaag is ze het enige bekende geval van dit soort kanker.

Lees ook  Dit is Skippy: een 34-jarige maagd die samen met zijn moeder vrouwen gaat versieren

In oktober 2014 onderging ze een levensreddende operatie. Op dat moment was ze amper tien maanden oud. De artsen amputeerden niet alleen haar schouder, sleutelbeen en schouderblad, maar ook de huid rond de buik werd verwijderd om haar wonde te bedekken.

Sindsdien onderging ze 19 operaties, bloedtransfusies en uitgebreide onderzoeken. Haar ouders Simone en Matthew waren op zoek naar een metgezel voor haar – iemand waar ze zich mee zou kunnen identificeren.

Dat vonden ze in de “persoon” van Holly – een katje wiens rechterpootje geamputeerd werd. Het katje werd namelijk aangereden toen ze amper drie maanden oud was.

Lees ook  Dertien doden bij aanslag in TURKIJE: Zo kwamen deze jongens achter de aanslag!

Toen Scarlette het katje voor het eerst zag, was het liefde op het eerste gezicht. Scarlette is nu wel kankervrij maar ze zal haar hele leven medisch opgevolgd moeten worden en nog enkele operaties moeten ondergaan. De familie hoopt dat het katje haar een beetje vreugde zal bezorgen.

Wat een mooi einde voor deze twee zielsverwanten. DEEL dit inspirerende verhaal met je vrienden!

Hij kreeg een zuigzoen van zijn vriendin, maar uren later gebeurde er iets verschrikkelijks… Dit MOET je gelezen hebben!

Kleuter (6) bijna DOOD na 15 uur voor straf op ijskoud balkon: Is zijn moeder gestoord?