in

Meisje, 6, doodgevroren nadat ze haar bril verloor en buiten verdwaald raakte

Een zesjarig meisje stierf aan onderkoeling met haar vingers ‘verdraaid van de kou’ nadat ze verdwaald was geraakt terwijl het 3C was in de Oekraïne.

Milena Sheveleva werd dood aangetroffen nadat ze haar bril had verloren en op zondag in de buurt van het dorp Sosnivka doorweekt was met regen.

De politie zegt dat ze met haar neefje aan het wandelen was, maar de kinderen maakten ruzie en de jongen rende naar huis – en liet Milena met rust.

De zesjarige zou in de verkeerde richting zijn weggelopen en verdwaald zijn geraakt toen de duisternis viel en er hevige regenbuien vielen.

Een politiebron zei tegen de lokale media: Het werd snel donker en Milena was blijkbaar verdwaald.

We denken dat ze de lichten van het naburige dorp Goptovka heeft gezien en naar hen toe is gegaan.

Lees ook  Miljuschka verbluft met kiekje in bikini

Toen de duisternis viel, werd het koud en erg winderig. De temperatuur daalde tot drie graden Сelsius en er kwamen zware regenbuien. Het kind was gekleed in een dun jasje en werd nat.

Milena’s familieleden hebben haar rond 19.00 uur als vermist opgegeven nadat ze haar niet had gevonden en de plaatselijke autoriteiten hebben onmiddellijk een grootschalig onderzoek ingesteld.

Ongeveer duizend mensen, waaronder politie, reddingswerkers, militaire cadetten, buurtbewoners en vrijwilligers uit naburige dorpen begonnen met het uitkammen van velden en bossen in het gebied.

Vrijwilliger Sergey Ponomarenko zei: ‘We hebben de hele nacht naar het meisje gezocht. Het weer was extreem koud. Milena’s lichaam werd de volgende dag gevonden, een mijl van het Goptovka-dorp.

Valeriy Sokurenko, het hoofd van de politieafdeling van het Kharkiv-gebied, zei: ‘Het kind liep 8 km. We denken dat ze totaal uitgeput raakte en het bewustzijn verloor.

Lees ook  Drink maar eentje extra: dit is waarom mannen met bierbuikjes véél beter zijn in bed

Ze werd met het gezicht naar beneden op de grond gevonden bij een vijver op een 1.6km afstand van Goptovka. Haar armen werden om haar lichaam gewikkeld met vingers die van de kou werden verdraaid.

Hij voegde eraan toe: ‘De kleren van het meisje waren nat door. Deskundigen ontdekten geen sporen van geweld op haar lichaam. Onderzoek wees uit dat ze door de nacht bevroor en stierf aan onderkoeling.

De politie heeft Milena’s bril niet in de buurt van haar lichaam gevonden. Ze zeiden dat het meisje misschien omgevallen was en ze verloren was.

Gisteren is het lichaam van het meisje gecremeerd, zegt de lokale media.

20 mensen die zich letterlijk nergens voor schamen

Lewis (13) vecht voor zijn leven aan beademingsapparatuur nadat hij positief testte op corona