in

Meisje (7) overlijdt tijdens operatie aan keelamandelen

Een 7-jarig meisje uit de Amerikaanse staat South Carolina is om het leven gekomen tijdens een operatie aan haar keelamandelen. Volgens haar ouders stierf het kind binnen een minuut nadat ze op de operatietafel lag.

Het hart van het meisje was tijdens de routine-ingreep plots gestopt met kloppen. Familieleden vertelden aan zender CNN WHNS dat het kind volkomen gezond was.

Lees ook  Sylvana Simons: "Als Zwarte Piet niet verdwijnt uit Nederland, dan vertrek ik zelf" is een hoax

„Voorafgaand aan de operatie kende ze geen enkele angst”, aldus oma Mary Beth Truelock. „Ze glimlachte en was gelukkig. Er was niets aan de hand.”

De sportieve Paisley Cogsdill was een actieve jonge meid, zo viel te lezen in haar overlijdensadvertentie.

„Ze had lol in alles wat ze deed, van het spelen van Tee-ball (een soort softbal speciaal voor kinderen, red.) tot het dansen en optreden op Hiphop muziek.” Haar dood kwam voor familieleden dan ook totaal onverwacht.

Lees ook  “Coronavirus in Italië is niet hetzelfde als in China -deze zorgt voor veel meer doden”

’Gods plan’
„Je begrijpt niet waarom deze dingen gebeuren, maar we weten dat het Gods plan was”, vertelt oma Truelock aan CNN WHNS. „Dat helpt ons hier doorheen.”

Haar ouders hopen dat autopsie meer duidelijkheid biedt over de exacte doodsoorzaak, zo meldt de Amerikaanse nieuwszender.

Vrouw wil van ex af: levend verbranden lukte niet, dus dan maar een huurmoordenaar regelen

Alleenstaande moeder bevalt van drieling – realiseert snel de waarheid en wordt gedwongen moeilijke beslissingen te nemen