in

Meisje mishandeld en hoofd kaalgeschoren door familie, omdat ze van jongen houdt

Het hoofd van een 17-jarig meisje uit Frankrijk werd door haar familie kaalgeschoren, omdat ze verliefd was op een jongen met servische roots.

Het meisje werd geslagen en haar lange lokken geknipt door haar ouders, tante en een oom, nadat zij en de 20-jarige Servische jongen hun voornemen om te trouwen deelden.

De mishandeling vond maandag plaats in het oosten van Frankrijk. De ouders waren eerst opgepakt, maar zijn weer op vrije voeten. Zij zullen wel strafrechtelijk worden vervolgd voor het barbarisme, zegt de Franse minister van Binnenlandse Zaken, Gerald Darmanin.

Lees ook  De mooiste kerstversiering wordt dit jaar van takken gemaakt. Ik kan nauwelijks geloven hoe eenvoudig het wel is.

Het meisje hield een kapotte rib en verwondingen aan haar hoofd over van de mishandeling.

De familie vestigde zich twee jaar geleden in Frankrijk en startten de jongen en het meisje een relatie. De ouders van het meisje en de jongen waren op de hoogte van de relatie en hadden daar geen problemen mee, totdat ze aanhaalden dat ze plannen hadden om te trouwen.

Lees ook  Hoewel deze hond erg braaf was, sneden ze toch zijn neus af. Maar als ZIJ hem op straat vinden, geschiedt het wonder.

De ouders van het meisje hielden haar voor dat ze niet mocht trouwen

De ouders, tante en oom zullen een gepaste straf krijgen, verzekerde de minister. Zij mogen nu geen contact hebben met het meisje, dat door de staat op een onbekende locatie is ondergebracht en wordt beschermd.

Tiener vermoordt moeder en woont maanden met gemummificeerd lichaam in badkuip

Agent redt baby uit snikhete auto: “Hij zweette enorm en had overgegeven” (video)