in

Meisje valt medewerkster Blokker aan omdat hoestende vader winkel uit moet

Nadat een medewerkster van Blokker in Wijk bij Duurstede een flink hoestende man vroeg vanwege de coronamaatregelen de winkel te verlaten, viel zijn vermoedelijk minderjarige dochter het personeel aan. Ze schold een medewerker uit, trok plukken haar uit haar hoofd en sloeg de vrouw in het gezicht.

Op 24 maart rond 10.00 uur ’s ochtends komt een man met zijn dochter in Blokker in Wijk bij Duurstede. De man moet flink en veelvuldig hoesten. Vanwege de coronaregel dat mensen thuis moeten blijven als ze veel moeten hoesten, spreekt een medewerkster de man aan en verzoekt hem om de winkel te verlaten. Dat doet de man zonder morren.

Lees ook  Wil je je tenen deze winter warm houden? Probeer deze gehaakte draak laarsjes dan eens!

Maar zijn dochter laat het er niet bij zitten. Ze wordt agressief, scheldt de medewerkster uit en duwt uiteindelijk een ander personeelslid tegen een stelling aan. Als haar dan weer dringend wordt gevraagd de winkel te verlaten, slaat volgens de politie de vlam in de pan.

Plukken haar
,,Het gaat van kwaad tot erger. Een medewerkster krijgt de volle laag. Het meisje pakt de vrouw beet, trekt plukken haar uit haar hoofd en slaat haar vervolgens ook nog met de vuist in het gezicht,” aldus Joost Lanshage, woordvoerder van de politie Midden-Nederland in het opsporingsprogramma Bureau Hengeveld.

Lees ook  Een meisje van 13 liet iets levend achter in een container. De bejaarden die het eruit haalden, nemen het mee naar huis.

Omdat de politie vermoedt dat het meisje minderjarig is, hebben zij haar op de bewakingsbeelden die ze verspreiden onherkenbaar gemaakt. ,,Maar”, waarschuwt Lanshage, ,,mochten wij haar identiteit deze week niet kunnen achterhalen of mocht het meisje zich niet bij ons melden, dan laten we de beelden volgende week wel ongeblurd zien.”

Maak kennis met Gringo: De kat die met zijn prachtige snorretje het hele internet veroverd

Geen vakantiegeld voor half miljoen Nederlanders