in

Meisje ontvoerd op basisschool door onbekende man

Een leerling van basisschool De Wilgenburg aan de Waallaan in zwolle is door een onbekende man vastgepakt. Hij greep haar van achteren en bedekte haar mond met de handen. Gelukkig kon de man niet heel ver komen.

De leerling schrok logischerwijs enorm en wist door enorm veel weerstand te bieden de man die haar vastpakte af te schrikken. De man ging er daarna rennend vandoor vermoedelijk in de richting van het winkelcentrum De Dobbe.

De leerling is in de school opgevangen en de politie doet nu onderzoek naar de identiteit van deze man.

  Broer en advocaat van kroongetuige Nabil B geliquideerd - Wie is de volgende?

Verder doet de politie op de locatie van het voorval onderzoek. Ook zal er een buurtonderzoek worden gedaan waarbij mensen gevraagd wordt of ze iets hebben gezien of gehoord.

Op dit moment is niet duidelijk wat de intentie was van de man om dit te doen. Dat zal uit het onderzoek moeten blijken.

Heeft u iets gezien of gehoord?
Het kan zijn dat rond 10.50 uur, toen de leerling luid om hulp riep, mensen in omliggende woningen of voorbijgangers iets hebben gezien.

  Toen ze de kamer van het weeshuis binnenkwam, dacht ze dat het een baby was. Maar de dokters deelden haar de vreselijke waarheid mee.

Misschien hebben mensen in de omgeving van de school (beveiligings)camera’s bij hun woning of bedrijf hangen waarop de man te zien is. Dat horen we dan natuurlijk heel graag want dit kan ons helpen met het identificeren van deze man.

Heeft u informatie? Help de politie
Beschikt u over camerabeelden of heeft u informatie die de politie bij het onderzoek kan helpen?
Neem dan contact op met de politie.

Vermiste 75-jarige Herman dood gevonden

Zwanenjongen geschopt door jogger en sterft aan verwondingen, “Mijn hart bloedt”