in

Meisje vriest dood nadat ze door waardeloze vader bij min 7 werd buitengesloten.

Een tweejarig meisje vroor dood bij haar voordeur nadat ze door haar vader, die de hele nacht was opgebleven, buiten werd gelaten bij min 7.

Tierra Williams had haar dochter Wynter Parker bij de vader achtergelaten op een bitterkoude dag in Akron in de Verenigde Staten. Maar toen ze twee uur later terug thuiskwam, vond ze haar dochter bewusteloos bij de voordeur.

Ze belde in paniek naar de noodcentrale en zei: “Ze is bevroren! Ze is bevroren!” De peuter, die geen jas of winterkledij droeg, werd naar het ziekenhuis overgebracht, maar was al overleden aan onderkoeling.

Lees ook  Toen ouders zagen hoe vreemd hun dochtertje speelde in achtertuin, wisten ze dat er iets ernstig mis was

Williams, die op het ogenblik van de feiten zwanger was, schreeuwde obsceniteiten toen ze tot 18 maanden cel veroordeeld werd.

De moeder had schuldig gepleit aan het in gevaar brengen van een kind. Dariaun Parker, de vader, pleitte ook schuldig en werd veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf.

Hij zei dat hij de volledige verantwoordelijkheid voor de dood van hun dochter op zich nam.

“Ik kan jullie niet zeggen hoe zeer het me spijt over wat er gebeurde, het was een tragisch ongeluk”, verklaarde hij aan de media. Het koppel ging na de tragedie op 2 februari 2018 uit elkaar.

Lees ook  Vrouw in nakie ’redt familie van verdrinkingsdood’

De openbare aanklager zei dat de politie eerder al naar het appartement werd opgeroepen na meldingen over de kinderen die onbewaakt buiten liepen.

Hij zei dat Parker de hele nacht was opgebleven en dat de familie ’s ochtends nog ontbeten had alvorens Williams vertrok met hun zoon.

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties en deel dit bericht met je vrienden!

12-jarig meisje bevalt plots. 14-jarige stiefbroer zou vader zijn.

Heel slecht nieuws over Badr Hari