in

Meisje zonder gezicht verbaast iedereen en viert haar negende verjaardag

De Braziliaanse Vitória Marchioli is negen jaar geworden. Op zich niets speciaals zou je denken, maar het meisje is geboren zonder gezicht. Haar levenskansen waren nihil.

Victoria lijdt aan het syndroom van Treacher Collins. Verschillende botten en weefsel van het gezicht ontwikkelen zich dan niet. Bij haar geboorte dachten de dokters dat ze maar enkele uren zou leven, intussen is ze al negen jaar geworden.

Lees ook  Griezel sloop huis van vrouw binnen en sabbelde op haar tenen terwijl ze lag te slapen.

Victoria heeft acht operaties achter de rug. Haar ouders blijven hopen dat hun dochtertje toch nog een goed leven zal hebben. De medische wereld staat in ieder geval voor een raadsel. Artsen begrijpen niet hoe Victoria al negen jaar kan overleven.

Op school wordt Victoria gepest. Haar vader doet een oproep om te pesterijen te stoppen. “We hopen dat men in de toekomst meer liefde zal hebben voor mensen die het niet altijd even makkelijk hebben.” Willen jullie Vitoria massaal feliciteren ? Ze heeft namelijk zo hard gestreden om 9 jaar te worden. Haar ouders zullen blij zijn met de felicitaties !

Lees ook  AANSLAG met auto op moslims tijdens viering Suikerfeest

Mensenvlees in potten en lijken zonder huid gevonden bij horrorkoppel, maar het ergste moest dan nog komen

Bruid was verdrietig omdat broer niet naar huwelijk kon komen – dan wacht haar een fantastische verrassing!