in

Meng citroensap en kokosnootolie je doffe haren krijgen hun natuurlijke kleur terug!

Grijze haren treffen bijna alle mensen, zelfs al op jonge leeftijd. Omgevingsfactoren zoals stress, roken of een ongezonde voeding kunnen ertoe leiden dat je al op zeer jonge leeftijd grijze haren begint te krijgen.

Soms zien ziekten zoals een onevenwichtige hormoonspiegel of een storing van de schildklier de boosdoener.

Meestal is grijs haar echter gewoon het gevolg van het natuurlijke verouderingsproces. Dit zorgt ervoor dat de kleurpigmenten in de loop der jaren steeds meer aan kracht verliezen.

Lees ook  Famke Louise heeft pikante piercings!

Is het haar eenmaal grijs dan grijpen heel wat mensen naar haarverf. Dit kan echter leiden tot uitdroging en op lange termijn haaruitval.

De twee wondermiddeltjes die je kunnen helpen, zijn echter kokosolie en citroen. Kokosolie is al jaren bekend omwille van haar heilzame werking op huid en haar.

Citroen zit dan weer boordevol fosfor, vitamine C en B, welke componenten effectief zijn in de strijd tegen grijze haren.

Je hebt nodig:

3 eetlepels citroensap
Kokosolie
En zo werkt het:

Lees ook  Deze jongen weet niet waar zijn vader hem mee naartoe neemt. Als de lichten aangaan, zal je kippenvel krijgen!

Meng het citroensap bij de kokosolie. Wrijf het mengsel op je hoofdhuid en laat het minstens een uur lang intrekken. Af en toe kan je je hoofdhuid masseren. Dan was je het uit met een milde shampoo.

Dit zou je wekelijks eenmaal moeten herhalen. Het is bovendien ook uitstekend tegen roos. Op die manier sla je twee vliegen in een klap!

DEEL deze nuttige tip met je vrienden op Facebook!

Dochter zette vader met Alzheimer op enkele vlucht omdat ze “klaar met hem was.”

Deze test onthult of jij de kwaliteiten hebt om politieagent te worden. Klein detail onthult alles.