in ,

De mensen dachten dat dit huis vervloekt was omwille van de vreselijke stank. Slechts 1 vrouw kende de waarheid achter deze “vloek”.

We hebben allemaal al wel vreselijke verhalen gehoord over hoe gescheiden koppels hun bezittingen verdelen. Wie zal het huis, de auto, de meubels en de aandenkens krijgen? En nog erger, wie krijgt het hoederecht over de kinderen en de huisdieren? En dan de belangrijkste vraag: hoe vaak krijgen ze de kinderen te zien?

In dit geweldige en ongelofelijke verhaal is de horror ongezien. Ontdek wat deze vrouw deed toen ze erachter kwam dat haar echtgenoot haar bedroog en haar het huis uitgooide! Je zult niet anders kunnen dan dit verhaal delen met al je gescheiden vriendinnen.

Een huwelijk ontbinden is altijd een harde aangelegenheid. Maar wanneer er bedrog in het spel is wordt het nog pijnlijker.

Neem nu Jerald en Catherine. Na 37 jaar huwelijk besloot Jerald om zijn vrouw te verlaten voor zijn jonge secretaresse. Jerald en Catherine zouden gaan scheiden. En er waren tal van dure bezittingen die verdeeld moesten worden.

De nieuwe vriendin van Jerald drong erop aan dat hij het miljoenenhuis zou behouden, zodat zij bij hem kon intrekken. Er kwamen advocaten bij en zo geschiedde ook. Catherine moest verhuizen.

Lees ook  Met haar laatste krachten sleept de hond zich uit het smeulende huis. In haar bek draagt ze een klein hoopje

Wat erger was: Jerald gaf zijn ex slechts drie dagen om te vertrekken. Hij liet haar gedurende die drie dagen helemaal alleen thuis. Na 37 jaar huwelijk werd ze gedwongen om al haar bezittingen in dozen in te pakken. Dat deed ze op de eerste dag. De volgende dag zouden er verhuizers komen om alles mee te nemen.

De laatste dag in haar droomhuis maakte ze een bitterzoete afscheidsmaaltijd voor zichzelf. Ze stak kaarsjes aan, zette een beetje zachte muziek op en maakte zich klaar voor een heerlijke maaltijd, iets met garnalen, een pot kaviaar en een goede fles wijn.

Toen ze klaar was met eten had ze een geniaal plannetje. Ze ging door elke kamer van het huis en liet in elke opening van de gordijnrails garnalen en kaviaar achter. Ze ruimde nog even op, zei het huis vaarwel en sloot de deur achter zich.

Jerald en zijn vriendin keerden naar het huis terug. Binnen de week begon het huis vreselijk te stinken. Ze probeerden alles om het huis terug aangenaam te doen ruiken, poetsten en zetten de ramen open. Er werden dure schoonmaakbedrijven ingezet om het huis terug normaal te doen ruiken, maar niets hielp. Ze vervingen zelfs het tapijt, maar ook dat kon niet baten.

Lees ook  Vader uit Harderwijk voelt zich machteloos en dreigt moeder van zijn kind ‘keel door te snijden’

Een maand ging voorbij en het koppel was de geur zo beu dat ze besloten om het huis te verkopen. Maar iedereen die voet in het huis zette, ging aan het kokhalzen van de geur. De vastgoedmakelaar wilde na verloop van tijd het huis zelfs niet meer verkopen en liet de opdracht vallen.

Ten einde raad belde Jerald uiteindelijk Catherine op. Hij wist dat ze erg veel hield van het huis waar ze ooit samen woonden. Hij bood haar het huis aan voor een tiende van de normale prijs. Ze stemde in om het huis aan te kopen op voorwaarde dat ze onmiddellijk hun spullen zouden pakken en vertrekken. Ze was best genereus en gaf hen een week de tijd om het huis te ontruimen, inclusief gordijnrails.

Wat vind jij van de wraak van deze dame?

AANSLAG MOSKEE Zwitserland: 1 DODE 3 GEWONDEN!

Pestkoppen gooien de rugzak van een dove student in het toilet. Dan haalt zijn moeder hem van school.