in

Mensen maken zich zorgen om kinderen Barbie.

Het leven van Samantha valt weer stilaan in de plooi. De voormalige realityster, beter bekend als Barbie, woont weer in een huisje in Scheveningen en mag ook haar kinderen weer zien.

Maar het leven van haar kinderen Milano (4) en Angelina (7) zou binnenkort weer drastisch kunnen veranderen.

De kinderen van Samantha en Michael hebben het in hun korte leven al zwaar te verduren gekregen.

Zo moesten ze hun moeder lange tijd missen toen ze werd opgenomen in een afkickkliniek in Schotland.

Lees ook  Een Thaise vond hem in een steegje en dacht dat het een kat was. Maar toen ze hem opraapte, besefte ze dat ze zoiets nog nooit gezien had.

Ze emigreerden naar Spanje en moesten elkaar missen toen Angelina terug naar Nederland verhuisde.

Op dit ogenblik wonen ze overigens evenmin samen. Angelina wordt immers opgevoed door haar oma, de mama van Michael, terwijl Milano bij papa Michael is.

Nu laat Michael weten dat hij overweegt om toch weer terug naar Spanje te gaan. Bij een video van zichzelf in Spanje schreef hij: “Heerlijk zo, als je dit weer terugziet. Ik zit toch echt te twijfelen om in 2020 weer lekker naar de Costa te verhuizen.”

Lees ook  8-jarige jongen verliest mama aan kanker – weet dat ze maanden later aanwezig is bij een basketbalwedstrijd.

Zijn post wordt overladen met positieve reacties, maar toen Shownieuws het bericht op Facebook deelde, was dat helemaal anders.

Daar regende het reacties van mensen die zich zorgen maken om de kinderen. Iemand schreef: “En de kinderen? Volgens mij was het duidelijk dat de oudste daar niet happy was.”

Een andere social mediagebruiker merkte op: “Als je een goede vader bent dan blijf je voor de kids hier. De oudste was al niet happy. De kinderen hebben al zoveel moeten doorstaan.”

Alisha Tulalessy (16) sinds 24 september vermist

Politie geschokt door bizarre hobby kind: jochie knutselt thuis doodleuk aan vuurwerkbom.