in

Mensen vinden een straathond in een doornhaag. Maar als ze dichterbij komen, geloven ze hun ogen niet.

Michelle Smith is werknemer van een dierenasiel in South Carolina, Amerika. De lijfspreuk van dit asiel is: “Wij zijn een geëngageerde groep mensen die onvermoeibaar werken om levens te redden en families samen te brengen”.

Op een dag is Michelle onderweg en speurt ze de straten van haar geboortestad af. Zoals altijd is ze op zoek naar hulpeloze dieren. Dan rinkelt plotseling haar telefoon.

doorn1

Ze werd gealarmeerd door een bezorgde inwoner. De inwoner werd de hele dag al opgeschrikt door een luid geblaf en gejank. Voor Michelle staat plotseling een kleine Shih Tzu die onrustig over en weer loopt. Michelle besluit het diertje te volgen in de bosjes.

doorn2

Ze bewandelt een steil en hobbelig pad dat met dichte beplanting begroeid is. Dan ziet Michelle waarom de hond haar tot hier heeft gelokt en ze kan haar ogen nauwelijks geloven.

Lees ook  Man wurgt vrouw thuis met ketting: Buren horen alles, maar grijpen niet in!

doorn3

De hond legt zich neer bij een kleine donzige bol en begint het te zogen. Maar als Michelle dichterbij komt, ziet ze pas wat het is: Het is een pasgeboren katje! Michelle neemt de twee onmiddellijk mee naar haar auto.

doorn4

De kleine hond was er niet in geslaagd om haar kleine pupil door het dichtbegroeide pad naar beneden te brengen. De hond moet zich al dagenlang om het katje bekommerd hebben en het al die tijd ook gevoederd hebben!

doorn5

Het duo zijn echt twee handen op een buik. Bij nader onderzoek bleek dat de hond schijnzwanger was waardoor ze ook melk begon te produceren om te kat te kunnen zogen.

Lees ook  Drie kinderen teruggevonden die in 2017 op bizarre wijze ontvoerd werden

doorn6

De vijf jaar oude hond moet dan gemerkt hebben dat haar melk niet voldoende was om het katje te redden en begon daarop mensen uit de buurt te alarmeren. Zo konden ze uiteindelijk uit hun hachelijke positie worden bevrijd. Ondertussen wordt het katje met de fles gevoederd en wint ze snel aan kracht.

doorn7

De medewerkers van het asiel wisten ook meteen: dit dus is zo bijzonder dat ze nooit van elkaar gescheiden mogen worden! Dus gingen Michelle en haar collega’s op zoek naar een nieuwe liefdevolle thuis.

doorn8

Een echtpaar is meteen helemaal verkocht en adopteert het tweetal onmiddellijk. Zo kunnen ze zich samen verblijden op een fantastische toekomst!

doorn9

Dit zijn verhalen die alleen het leven zelf kan schrijven. Eind goed al goed!

DEEL deze wonderbaarlijke redding op Facebook!

Men zou hem laten inslapen omdat hij gewond was aan zijn pootje. Nu geeft hij de BESTE knuffels!

Amerikaanse wetenschappers hebben een schokkende ontdekking over Cannabis gedaan. Bizar!