in

Mensenvlees in potten en lijken zonder huid gevonden bij horrorkoppel, maar het ergste moest dan nog komen

Er is een horrokoppel ontdekt in Rusland. Dat nieuws raakte vandaag bekend. Het horrorkoppel kon 18 jaar lang ongezien zijn gang gaan.

Een 35-jarige man uit Krasondar deed een schokkende bekentenis aan de speurders. Hij vertelde dat hij al sinds 1999 bezig is met het opeten van mensen.

Lees ook  Deze ouders namen de hartverscheurende beslissing om de stekker uit hun zoon te trekken. Maar toen ze dat deden, gebeurde er iets dat hen deed schreeuwen.

Hij en zijn 42-jarige vrouw maken deel uit van een familie van kannibalen. Bij het koppel werden menselijke resten gevonden in hun koelkast en hun kelder.

Mensenvlees in potten
Er werden ook zeven bevroren lichamen gevonden. Het echtpaar bewaarde ook mensenvlees in potten. Ze kleefden er een etiket op zodat ze wisten welk lichaamsdeel ze gingen eten.

Lees ook  Toen hij 9 jaar oud was, begon hij maniakaal aan zijn geheime project te werken. 3 jaar later trekt hij ermee naar het kinderziekenhuis.

Verder vond de politie ook nog drie lijken zonder huid. De huid werd later afzonderlijk aangetroffen. Ze verdoofden hun slachtoffers telkens met een specifieke drugs. Het koppel zou zeker 30 mensen hebben opgegeten. Ze zijn inmiddels aangehouden.

Jonge moeder (23) pleegt zelfmoord na pesterijen op internet, ze laat een zoontje van 4 jaar achter

Meisje zonder gezicht verbaast iedereen en viert haar negende verjaardag