in ,

Met haar laatste krachten sleept de hond zich uit het smeulende huis. In haar bek draagt ze een klein hoopje

Er is niets zo sterk als de liefde van een moeder voor haar kinderen. Dat geldt ook voor dieren. In het Chileense dorp Temuco waren de brandweerman er getuige van hoe een moederhond haar puppy’s in een brandend huis dreigde te verliezen.

De vlammen sloegen metershoog uit het huis. De brandweer kan het vuur gelukkig onder controle krijgen. De mannen kunnen bewoners redden: ze kwamen er slechts met lichte brandwonden vanaf. Maar als de brandweermannen hun uitrusting terug willen inpakken, ontdekken ze iets bijzonder in hun brandweerwagen.

Lees ook  Raymond (21) in gezicht geschopt en geslagen bij Drentse zwemplas: 'Hij kan amper praten'

Een hond stapt langzaam naar het voertuig. In haar bek draagt ze een klein hoopje: een van haar puppy’s. Haar vacht is een beetje verbrand, maar voor het overige lijken zij en haar puppy het goed te stellen.

Nadat ze de eerste puppy in de brandweerwagen had neergelegd, keerde ze terug naar het smeulende huis. Na enkele ogenblikken verscheen ze met een tweede puppy in haar bek.

Lees ook  85-jarige oma leefde tientallen jaren pijnlijk gebogen. Maar op een dag VERANDERT ALLES!

Ze brengt steeds meer puppy’s naar de brandweerwagen. Dat lijkt voor haar de veiligste plek te zijn en gelijk heeft ze! In totaal zou ze zo vijf puppy’s in veiligheid brengen. De brandweermannen kunnen niet anders dan het tafereel met vochtige ogen aanschouwen.

Wat een aangrijpend beeld! DEEL dit verhaal met elke hondenliefhebber die je kent!

Hij vraagt zijn dochter om in de micro te zingen. Haar lied gaat de hele wereld rond!

Echtgenoot bekritiseert thuisblijvende vrouw. Dan ziet hij een positieve zwangerschapstest – maar het is niet de hare.