in

Met je hond in bed slapen smerig? Bekijk hier 7 goede redenen waarom je beter met jouw hond in één bed kunt slapen!

Vaak wordt er beweert dat het slapen met je hond in één bed vies is en slecht voor de gezondheid. Maar wist je dat dat niet helemaal het geval is?

Tuurlijk is het niet fris om jouw hond in je bed te laten slapen wanneer hij net door de modder heeft gerold maar wanneer je hond schoon is heeft het eigenlijk een heleboel voordelen.

Op de universiteit in Amerika is onderzoek gedaan naar het slapen met dieren in één bed en ze kwamen met 7 goede redenen waarom dit goed is voor jou en jouw viervoeter! Bekijk ze hieronder:

Lees ook  Gigantisch veel kritiek op ongecensureerd kiekje van Anna Nooshin!

1. Slapen met je hond is comfortabel
Dit is misschien voor de hand liggend maar het slapen van je hond is gewoon lekker comfortabel. Hun ritmische adem & warme lichaam geeft net dat extra stukje comfort in bed.

2. Slapen met je hond voorkomt slapeloosheid
Een hond naast je geeft je een veilig gevoel en vaak denk je ook aan jouw hond. Dat zorgt er weer voor dat je gemakkelijker in slaap komt.

3. Heb je stress of angstgevoelens? Knuffel je hond!
Er zijn diverse therapieën waarin mensen moeten knuffelen met honden. En wat blijkt: Het helpt echt goed tegen stress en angstgevoelens. Honden brengen positiviteit in je leven.

Lees ook  Laat Sylvana IJsselmuiden hier nét iets teveel van zichzelf zien?

5. Het werkt tegen depressie
Heb je last van een depressie? Honden zullen er altijd voor je zijn en stralen gewoon liefde uit. Mensen met een depressie hebben veel baat van wat hondenliefde!

7. Samen slapen is goed voor de hond!
Een hond vind het heerlijk om bij jouw in bed te slapen. Het versterkt de band en de hond voelt zich er lekker bij!

Wat vind jij van het slapen met honden? Laat het weten in de reacties of deel dit artikel met je vrienden en vriendinnen!

Dit is moeilijk te geloven, maar wat er gebeurt als ze een ei breekt boven huishoudfolie is wonderbaarlijk!

DIT is waarom je thuis minimaal 1 afgesloten fles cola in de kast moet hebben. Het kan namelijk levens redden!