in

Met je hond in bed slapen smerig? Lees hier 5 goede redenen waarom je beter met jouw hond in één bed kunt slapen!

Vaak wordt er beweert dat het slapen met je hond in één bed vies is en slecht voor de gezondheid. Natuurlijk is het niet fris om jouw hond in je bed te laten slapen wanneer hij net door de modder heeft gerold maar wanneer je hond schoon is heeft het eigenlijk een heleboel voordelen. Op de universiteit in Amerika is onderzoek gedaan naar het slapen met dieren in één bed en ze kwamen met 5 goede redenen waarom dit goed is.

1. Slapen met je hond is comfortabel
Dit is misschien voor de hand liggend maar het slapen van je hond is gewoon lekker comfortabel. Hun ritmische adem & warme lichaam geeft net dat extra stukje comfort in bed.

Lees ook  Irene van der Laar uit First Dates laat niks aan de verbeelding over

2. Slapen met je hond voorkomt slapeloosheid
Een hond naast je geeft je een veilig gevoel en vaak denk je ook aan jouw hond. Dat zorgt er weer voor dat je gemakkelijker in slaap komt.

3. Heb je stress of angstgevoelens? Knuffel je hond!
Er zijn diverse therapieën waarin mensen moeten knuffelen met honden. En wat blijkt: Het helpt echt goed tegen stress en angstgevoelens. Honden brengen positiviteit in je leven

Lees ook  Dit doodgewone keukenapparaat ontplofte en doodde bijna haar hele familie. Jij kunt de volgende zijn. Waarschuwing!

4. Het werkt tegen depressie
Heb je last van een depressie? Honden zullen er altijd voor je zijn en stralen gewoon liefde uit. Mensen met een depressie hebben veel baat van wat hondenliefde!

5. Honden geven je een gevoel van veiligheid
Wanneer een hond bij je ligt weet je dat hij altijd over je zal waken. Wanneer een inbreker bij je binnenkomt zal je hond jouw verdedigen en hen wegjagen!

Mama vraagt het internet: “Wil er iemand mijn meisjesembryo ruilen voor een jongen?”

Monique is er klaar voor om André’s bruid te worden!