in

Michael P vol haat en wraak gevoelens

In een natuurgebied in Zeewolde is het lichaam gevonden van Anne Faber. Dat heeft het Openbaar Ministerie bekendgemaakt op een persconferentie.

Anne Faber werd sinds 29 september vermist. Ze maakte die dag een fietstocht via Soest. Faber stuurde nog een selfie naar haar vriend, waarna ze spoorloos verdween.  Hieronder de selfie die Anne Faber verstuurde.

De familie van Faber is verslagen door het nieuws, zei een oom van de vrouw namens hen. “We zitten met veel vragen. Waarom liep deze man vrij rond?”, zei hij. “Met het antwoord op deze vragen krijgen wij Anne helaas niet terug.”

Lees ook  Man moet van zijn vriendin kiezen. ‘Ik weg of de hond weg.’ Zijn reactie hierop is goud waard!

Hij deed een beroep op de media om de familie en haar vriend met rust te laten.

Gisteravond gaf Michael P. die vastzit voor betrokkenheid bij haar vermissing en haar dood, Michael P., informatie aan de politie over de plaats waar het lichaam van Faber zou liggen.

Wie is Michael P.?

In Zeewolde waren ze al bang voor hem toen hij nog een kind was. Op de basisschool ‘provoceerde hij alles en iedereen’, zegt een voormalige schoolgenote vandaag in het AD. “Telkens ging hij net een stap verder dan andere jongens, hij wilde steeds gekkere dingen doen.”

Lees ook  André Hazes gewond geraakt...

Een bekende van Michael P. omschrijft hem tegenover RTL Nieuws als ‘een halvegare psychopaat’. En een ‘jeugdvriend’ zou gisteren, schrijft De Telegraaf, de politie hebben getipt over een uitspraak die P. ooit deed: als hij een moord zou plegen, zou hij het lichaam verstoppen in het buitengebied bij Zeewolde. Hij zou het in zijn jeugd zo vaak hebben doorkruist, dat hij het op zijn duimpje kent.

Er is een petitie aangemaakt voor Anne Faber !
Mensen die gerechtigheid willen kunnen de pagina liken !

LICHAAM ANNE FABER GEVONDEN IN ZEEWOLDE

Als haar echtgenoot thuiskomt, slaat haar minnaar op de vlucht – maar wat er dan gebeurt, deed me hardop lachen!