in

‘Mijn vriend blaft als een hond tijdens de seks en rijdt op mijn been wanneer ik geen zin heb’

Reddit is één van de grootste forums op deze wereld en aangezien mensen anoniem kunnen blijven komen daar soms de gekste verhalen voorbij. Zaken die mensen in het echte leven wellicht zelfs niet zouden durven vertellen.

Een 28-jarige dame vroeg aan andere internetgebruikers nu advies want haar vriendje houdt er zeer bijzondere gewoontes aan over in de slaapkamer die ze toch iets minder leuk vindt.

Mijn man rijdt constant op mijn been en blaft of huilt tijdens de s*ks
“Ik ben gedurende 7 maanden samen met mijn huidige vriend. Toen we de eerste keer s*ks hadden, maakte hij wat grommende geluiden.

Hij doet ze ook wanneer hij zin heeft in s*ks. Om het nog wat vreemder te maken, bijt hij ook graag in mijn huid en vindt hij het geweldig als ik zijn rug krab.”

Lees ook  Dít is de nieuwe vriendje van Temptations Felicia

“In het begon vond ik het allemaal wat vreemd, maar ik ben er uiteindelijk gewend aan geraakt. Sinds we echter zijn gaan samenwonen, gaat het nog allemaal een stukje verder.

Zo probeert hij me nu soms grommend te verleiden en wanneer ik hem afwijs omdat ik te moe ben, begint hij echt te janken als een hond en gaat hij vaak zelfs aan mijn oor knabbelen.”

“Om het nog erger te maken, begint hij tegenwoordig ook geregeld op mijn been te rijden als een hitsige hond wanneer ik niet in de mood ben.

Wanneer ik dan zeg dat ik zijn gedrag heel vreemd vind dan lacht hij dit steeds weg alsof er niets aan de hand is.”

Lees ook  Diefstal bij boomkwekerij: 'Ze zijn gekweekt door mensen uit de dagbesteding, dit is echt triest'

“Sinds we samenwonen is hij ook echt letterlijk begonnen met blaffen tijdens de seks en als hij klaarkomt, begint hij ook te huilen als een hond naar de man. Nee, ik maak helaas echt geen grap. Ik ben het echt kotsbeu en wordt er wat radeloos van.”

Wij hebben alvast in godsnaam geen idee wat we zouden doen als onze vrouw dagelijks op ons been begint te rijden, maar de Reddit-gebruikers hadden wel alvast één grote tip: hem buiten smijten of gewoon helemaal mee gaan in zijn fetish en er misschien zelf nog van genieten.

Nederlandse sekteleider vast op verdenking van s*ksueel mis bruik van tien kinderen

Zie je een lampje in je auto branden? Dit is wat alle 64 waarschuwingssymbolen betekenen