in

Mishandelde hond wordt met wonden over haar heel lichaam gevonden

Deze getraumatiseerde hond werd gevonden met wonden over haar hele lichaam. Ze was zo dankbaar dat ze haar redder weigerde te laten gaan.

De dierenbeschermingsorganisatie Furever Bully Love Rescue heeft haar hoofdkantoor in Orlando, Florida. Op een dag vonden ze de hond Harper op een groot veld samen met andere honden.

Volgens The Dodo was Natalie Olivieri een van degenen die hielp met het redden van Harper en ze merkte meteen dat de hond erg getraumatiseerd was.

LEES OOK!
Kattenruzie loopt hoog op in Nuenen: straatkat beschoten en kogeltje kan niet worden verwijderd

Zodra haar redders aankwamen, was ze zo bang dat ze zich op de grond wierp. Natalie nam het arme dier mee naar de dierenarts.

De dierenarts ontdekte dat de viervoeter infecties en bloedarmoede had. Maar dat was niet eens het ergste. Haar geestelijke toestand was nog verontrustender.

“Ze stond drie dagen niet op,” vertelde Natalie aan The Dodo.

Als een persoon Harper probeerde op te pakken, klampte ze zich en weigerde ze los te laten. Alsof de persoon haar enige kans was om te overleven.

LEES OOK!
Asielhond denkt dat haar eigenaren voor haar zijn teruggekeerd – maar ze komen voor een andere hond

“Geen enkele andere hond heeft zich ooit zo hard vastgehouden,” vertelde Jennifer van Furever Bully Love Rescue aan The Dodo.

Later werd duidelijk dat ze zwanger was!

Gelukkig herstelde Harper volkomen en vonden al haar pups een nieuw thuis. Voor Harper werd ook een lief baasje gevonden! Een verhaal dat uiteindelijk een gelukkig einde kreeg.

Lammetje vermoord uit verveling in Midden-Beemster

Droevig ziek hond wordt door harteloze eigenaren gedumpt op straat