in ,

Deze mobiele telefooncamera filmde op een namiddag iets vreselijk. BELACHELIJK!

Deze vrouw werd op het internet te schande gemaakt. Maar toen keerde woede van de menigte zich tegen de daders.

De naam van deze vrouw is Karen Klein en de meesten onder ons zullen zich haar verhaal voor altijd blijven herinneren. Ze is 68 jaar oud wanneer deze vreselijke beelden gemaakt werden. Gedurende heel haar leven werkte ze voor het “Greece Central” schooldistrict in New York, eerst als buschauffeur en later als begeleidster op de bus om op de kinderen te passen.

Maar wat er op een dag met haar gebeurt, is pure horror: Een groep van 4 jongens maakten een video van haar waarin ze haar treiteren, beledigen, plagen en pesten. Karen probeert terug te vechten, maar de wrede woorden van de kwajongens doen de tranen in haar ogen springen.

Ze zeiden dat ze een “vette *****” was, dat ze lelijk is en niemand met haar enige tijd zou willen doorbrengen, en dat ze daarom alleen op de wereld zou achterblijven. Deze woorden zijn eens zo wreed dat haar zoon tien jaar geleden daadwerkelijk zelfmoord pleegde.

Lees ook  Bruid en bruidegom kussen na het ja-woord. Maar wat er zich dan onder de ogen van de gasten afspeelt, doet hen van hun stoel vallen.

Karen probeert zich krampachtig te verweren, maar het ontbeert haar aan kracht en uiteindelijk stromen de tranen over haar wangen. Maar de studenten blijven gewoon doorgaan.

Alsof dit allemaal nog niet erg genoeg is, filmen de jongens het hele gebeuren en plaatsen het bij wijze van “trofee” op Facebook (opgelet deze beelden zijn echt wreed en kwetsend).

Maar wat er dan gebeurt hadden de jongens niet verwacht: de video verspreidde zich als een lopende vuurtje op het internet en werd zelfs op YouTube geplaatst. Maar niemand lachte, de reactie van de mensen was heel anders: mensen waren wereldwijd geschokt door wat deze prachtige bejaarde dame werd aangedaan.

Een van deze mensen was de 25-jarige Max Sidorov. Hij had een vergelijkbare ervaring als Karen dus besloot hij haar te helpen. “Laten we ze iets geven wat ze nooit zal vergeten: de vakantie van haar leven!” Hij wilde 5.000 dollar bij elkaar krijgen, maar hij werd bedolven onder een golf van medeleven en over de hele  wereld stortten mensen geld.

Lees ook  Moeder met kinderen in safe house: "Zo oneerlijk, ik moet onderduiken terwijl daders vrij rondlopen"

Meer dan 32.000 mensen uit 84 landen en alle 50 staten van de Verenigde Staten storten geld voor Karen Klein. Talloze beroemdheden spraken hun medelijden uit. En zo spaarden ze 700.000 dollar bij elkaar! Karen Klein is overweldigd door zoveel mededogen en kan het nauwelijks geloven.

Maar wat helemaal groots is, is wat ze met het geld doen: Een van haar kleinkinderen heeft het syndroom van Down en ze beslist om het geld te schenken aan een stichting die zich bezighoudt met onderzoek naar de ziekte.

Ze is haar gulle weldoener Max Sidorov zo dankbaar: “Wat een lieve man. En vooral zo onzelfzuchtig.” Hij maakte van een horrorverhaal iets prachtigs. De 4 jongens werden van school gestuurd en moeten een jaar lang gemeenschapswerk in een verpleeghuis doen, terwijl Karen met haar familie een geweldige vakantie in Disneyland doorbracht.

DEEL dit vreselijke verhaal met een happy end met iedereen die je kent. Deze prachtige vrouw verdient een rustig en vredig leven, zonder pesten.

Na amper 7 weken stierf deze baby omwille van een detail dat niemand gezien had. Dit mag nooit meer gebeuren.

De meeste mensen koken uien helemaal verkeerd. Zo is het veel LEKKERDER!