in

Alice (29) pleegt zelfmoord nadat haar vriend sterft

Een jonge vrouw werd enkele uren nadat haar vriend stierf na een verkeersongeluk, dood teruggevonden in haar huis.

Verscheurd door liefdesverdriet pleegde Alice Robinson (29) afgelopen zondag zelfmoord. Een leven zonder haar vriend kon ze niet aan.

Alice Robinson woonde nog maar net in Perth (Australië) met haar vriend Jason Francis (29). De twee komen uit Groot-Brittannië, reisden de wereld rond en bleven in Australië plakken. Maar het liefdesverhaal van de twee liep dramatisch af.

Nadat Jason zaterdag samen met enkele vrienden van zijn rugbyteam had gedronken, stuurden ze hem met een taxi naar huis.

De jongeman had duidelijk te veel gedronken en zijn ploeggenoten wilden dat hij veilig thuis zou komen. Diezelfde avond werd Jason echter dood teruggevonden op de weg, vlakbij zijn huis.

Hij was aangereden door een pizzakoerier die onmiddellijk de politie belde. Volgens de 18-jarige koerier lag Jason al op de grond waardoor hij hem niet had gezien.

Lees ook  8-jarig meisje van fiets getrokken in Vriezenveen: "Bij keel gegrepen en geschopt"

Loeiende sirenes
Alice wachtte intussen haar vriend op, slechts 200 meter van de plaats waar hij werd aangereden. Toen ze werd opgeschrikt door sirenes, ging ze onmiddellijk kijken.

Al snel zag ze dat haar grootste vrees werkelijkheid geworden was: de sirenes loeiden voor haar vriend.

Ze vergezelde Jason naar het ziekenhuis waar hij later aan zijn verwondingen stierf. Nog eens 24 uur later werd Alice dood teruggevonden.

Na acht jaar samengeleefd te hebben met haar vriend, een wereldreis en het besluit om de rest van hun leven in Australië door te brengen, kon ze de gedachte niet verdragen het allemaal zonder hem te moeten doen. Haar liefdesverdriet dreef haar tot zelfmoord.

Lees ook  Deze ziekten worden allemaal veroorzaakt door magnetrons – en je hebt ze waarschijnlijk

Emotioneel
Haar familie in Groot-Brittannië reageerde emotioneel op het liefdesdrama: ,,Ik ben er kapot van, maar wil iedereen laten weten dat mijn mooie dochter is heengegaan.

Ze was radeloos en kon de gedachte om zonder haar geliefde te moeten leven niet verdragen. Daarom koos ze om haar eigen leven te nemen”.

Dat schreef de moeder van Alice in een Facebookpost. ,,Mijn man en ik rouwen om het verlies van twee prachtige mensen. Rust in vrede prachtig meisje van mij.”

Ook zijn teammaten reageerden onthutst op het overlijden van Jason: ,,Jase en Alice maakten nog maar net deel uit van onze club, maar het was alsof ze hier altijd gewoond hadden”.

Alice had de meest aanstekelijke lach terwijl Jason ‘indruk maakte met de hoeveelheid eten die hij tijdens onze barbecues naar binnen werkte.’

2,3 miljoen kijkers huilen mee met ‘overgeslagen’ Maureen in All You Need is Love

Man belt politie nadat hij wordt opgesloten door de auto die hij probeert te stelen