in

Moeder 17 laat baby doodgaan terwijl ze 1 week aan het feesten is

In Rostov, Rusland, heeft een tienermoeder haar baby in de steek gelaten omdat ze wou gaan feesten met vriendinnen. Ze trok de deur achter zich toe en keek een week niet om naar de jongen.

Viktoria Kuznetsova woonde in Rostov samen met haar zoontje Egor, 9 maanden oud, en haar man. Die werd opgeroepen om zijn legerdienst te vervullen waardoor ze tijdelijk alleen was met de baby.

Ze besliste om de jongen aan zijn lot over te laten en ging feesten met vriendinnen. Ze deelde haar avonturen via de social media terwijl haar zoon thuis aan het verhongeren was. Als mensen haar vroegen waar haar baby was vertelde ze hen dat hij eventjes bij een tante was.

Lees ook  Deze vrouw van 88 schaamt zich niet om nog bikinimodel te zijn. Toen ik haar foto’s zag, viel mijn mond open van verbazing.

Buren verwittigden de hulpdiensten omdat de moeder al een tijdje niet meer gezien was en ze maakten zich ongerust. De politie trof Egor dood aan in zijn wiegje. Hij was compleet uitgehongerd.

Tijdens het verhoor gaf Viktoria toe dat ze de baby opzettelijk alleen liet omdat ze niet meer voor hem wou zorgen. Acht maanden eerder had ze Egor opgegeven voor adoptie en had ze hem ook afgezet in een opvangtehuis. Twee maanden geleden kreeg ze haar zoon opnieuw terug.

Lees ook  Echtgenoot treft zijn vrouw aan terwijl ze samen met hun zoon een dutje doet. Maar hij weet PRECIES wat ze verbergt!

De vader reageerde geschokt en heeft de scheidingsprocedure ingezet.

Ze knippen een foto van de politie in het donker, de waarheid erachter verspreid zich nu snel over het internet

Knappe bruidegom begint alleen te dansen. Het publiek ontploft als de bruid in een andere jurk verschijnt.