in

Moeder (28) van vier kinderen ‘verdiende’ al 45.000 euro door achter haar computer te zitten

Een moeder van vier kinderen uit de Engelse stad Leicester heeft onthuld hoe ze meer dan 40.000 pond, of omgerekend zo’n 45.000 euro, heeft verdiend door gewoon achter haar computer te zitten. Urenlang scrolt ze door sociale media op zoek naar wedstrijden en acties.

Amelia Avossa (28) is de laatste acht jaar bezig geweest met het deelnemen aan online wedstrijden en weggeefacties. De hele dag door houdt ze sociale media zoals Facebook en Twitter in het oog op zoek naar leuke prijzen.

De jonge moeder van vier kinderen begon al als kind deel te nemen aan wedstrijden in tijdschriften. Omdat ze nooit iets won, stopte ze er uiteindelijk mee. Maar toen ze zwanger was van haar tweede kind Ledainaine (8) nam ze voor het eerst deel aan een wedstrijd via Facebook.

Lees ook  Superster vraagt aan dit kleine meisje of ze ‘You Raise Me Up’ kan zingen – Seconden later krijgt iedereen kippenvel

“Ik besliste om mee te doen en won meteen een cadeaupakket”, vertelt ze. “Het deed me geloven dat deelnemen aan zulke acties wel degelijk iets kan opleveren. En sindsdien ben ik niet meer gestopt.”

Peperdure prijzen

In acht jaar tijd heeft Amelia al meerdere peperdure geschenken gewonnen. Van spelconsoles en televisies, tot duizenden euro’s cash en vakanties.

“Maar de leukste prijzen vind ik de ontmoetingen met beroemdheden”, zegt ze. “Dat zijn echt unieke ervaringen. Zo heb ik Miley Cyrus al ontmoet en heb ik eens mogen racen met Lewis Hamilton.”

Informatie over Twitter Ads en privacy
Bij de meeste wedstrijden moet Amelia niet meer doen dan een post liken of delen op sociale media. Een deelname duurt slechts enkele seconden, waardoor ze er honderden per dag kan doen. En er dus ook honderden kan winnen.

Lees ook  Haar man was te laat voor het concert van hun dochter. Dan kijkt mama naar de lege stoel…

“Ik ben gestopt met tellen hoeveel alle prijzen waard zijn bij het bedrag van 40.000 pond”, klinkt het. “Maar ik ben nog lang niet van plan om te stoppen. Mijn computer staat de hele dag aan en telkens ik een beetje tijd heb, kruip ik erachter.”

De ultieme droom van Amelia? Een bruidsjurk winnen, zodat ze na een verloving van vier jaar met haar partner Levi (29) kan trouwen.

Cynthia (41) heeft een geheime relatie met haar getrouwde baas

De man van Chantal (37) is nooit thuis: “Ik lijk wel een alleenstaande moeder”