in

Moeder baart voor de 6de keer een kind, maar wat haar man dan ziet laat hem in shock achter!

Het koppel Natalie en Kennedy uit Waldwick, New Jersey waren al de trotse ouders van vijf mooie meiden.

Toen het naar voren kwam dat ze voor de 6de keer een kind zouden krijgen, besloten ze het geslacht van de baby geheim te houden tot de geboorte.

Ze zouden natuurlijk gelukkig geweest zijn met elk geslacht, zolang het kind maar gezond zou zijn – maar de eenzame vader die veel van zijn vrouw en zijn dochters hield, hoopte toch stiekem op wat mannelijk gezelschap in huis…

Lees ook  Froukje de Both deelt wel héél pikante foto

De grote dag was eindelijk aangebroken voor de moeder Natalie om haar 6de kind te baren. De familie besloot dit speciale moment vast te leggen voor de toekomstige generaties.

En het is goed dat ze dat deden – anders hadden ze nooit Kennedy’s geweldige reactie kunnen zien!

De baby is…een jongetje! Wanneer de verschrikkelijk nerveuze vader realiseerde dat hij zijn eerste zoon heeft gekregen, is zijn reactie geweldig! Hij springt op en neer, kust zijn vrouw – en zorgt ervoor dat de hele verlos kamer in lachen uitbarst.

Lees ook  62-jarige moeder gearresteerd nadat de politie ontdekte wat 6-jarige zoon met baby deed terwijl ze even weg was.

Zijn reactie is zo intens, dat zelfs de doktoren aan hem vragen om rustig te gaan zitten en een paar goede happen adem te nemen.

Bekijk de geweldige reactie hieronder:

Siamese tweeling onderging in 2006 een scheidingsoperatie – 10 jaar later zien ze er zo uit

Waarom je altijd je kraan aan moet zetten als je terugkomt van vakantie