in

Moeder bevalt van 21ste kindje en is in totaal 811 weken zwanger geweest: „Niet gepland”

Toen Sue en Noel Radford uit Engeland elkaar ontmoetten, wilden ze graag drie kinderen krijgen. Echter, een paar dagen geleden verwelkomden ze nummer 21 in huis, aldus The Sun.

Toen Sue en Noel met dochtertje Bonnie thuiskwamen, juichten haar 20 broers en zussen de baby enthousiast toe.

„Ze vochten om de eerste knuffel te geven. Het is zo’n schattig moment als je thuiskomt met een pasgeborene en iedereen staat in een rij om haar vast te houden.” vertelde Radford aan The Sun.

Ze vertelt dat ze pas veertien was toen ze haar eerste kind kreeg, zoon Chris. Vandaag is hij bijna 30 jaar en heeft hij net zijn eigen dochter Maisie gekregen. Dat betekent dat Bonnie al tante is. In totaal is Sue in haar hele leven 811 weken zwanger geweest, iets meer dan 15,5 jaar.

Lees ook  Last van ouderdomsvlekken? DIT moet je erover weten. Gevaarlijk of niet? Iedereen moet dit bericht DELEN!

De gezinssituatie voor de familie Radford is allesbehalve eenvoudig. De twee oudste kinderen wonen niet meer thuis, maar de anderen wonen samen in een huis met tien kamers. Dat zijn: Chloe, 23, Jack, 21, Daniel, 19, Luke, 18, Millie, 17, Katie, 15, James, 14, Ellie, 13, Aimee, 12, Josh, 11, Max, 9, Tillie, 8, Oscar, 7, Casper, 6, Hallie, 3, Phoebe, 2, Archie, 14 maanden en nu ook Bonnie.

De familie heeft een Instagram pagina, waar inmiddels bijna 90.000 mensen hun dagelijkse leven volgen.

Wat nogal lastig bleek was het kiezen van een naam voor de nieuwste aanwinst. De oudste kinderen hielpen mee, met het was niet makkelijk, zeker omdat alle meisjesnamen op de klank -ie eindigen.

„De namen die ik leuk vond, vond Noel niet leuk, en die hij leuk vond, vond ik niet leuk. Die we allebei leuk vonden, vonden de kinderen niet leuk. Het was best moeilijk. We zaten aan de eettafel, alleen ik, Noel en de oudste kinderen, en ik moest aan de naam Bonnie denken. Iedereen vond het geweldig.”

Lees ook  Man (19) opgepakt voor explosie in Zwolle waarbij Mirjam werd weggeblazen en ernstig gewond raakte

Geen kinderen meer – of?
Sue en Noel houden van al hun kinderen, maar nu hebben ze gezegd dat er geen nieuw kindje meer zal komen.

„We hebben allebei besloten dat we het niet meer willen. Bonnie heeft ons gezin compleet gemaakt. Sommige mensen besluiten om te stoppen na twee of drie kinderen. Wij zijn na 21 kinderen gestopt.” leggen ze uit.

Maar volgens The Sun zeiden ze precies hetzelfde nadat Bonnies grote broer Archie 14 maanden geleden was geboren. Dus het valt nog te bezien of dit daadwerkelijk het einde is.

Klagende passagier eist tijdens vlucht om aan het raampje te zitten – stewardess heeft briljante oplossing

Verborgen camera onthult wrede mishandeling van rendieren op kerstmarkten