in

Moeder braakt dagenlang nadat ze ontdekte wat er in dit populaire drankje zat.

Bedrijven die werkzaam zijn in de voedingsindustrie worden verondersteld om veiligheidsmechanismen te hebben om de consument te beschermen. Het is dan ook altijd schokkend om te lezen dat bepaalde voedingswaren door de fabrikant teruggeroepen worden. Je kunt nooit voorzichtig genoeg zijn en als consument moeten we waakzaam zijn.

Barbara Kline uit Goshen in New York had puur kokoswater van Vita gekocht en het flesje al bijna helemaal opgedronken toen ze een object opmerkte in het kannetje dat op een octopus leek!

De volgende dagen moest Kline constant braken en had ze zware diarree. Kline, die in de medische sector werkt, zegt dat ze absoluut wil weten wat dit smerige voorwerp was.

Lees ook  Een Halve Liter Cola In Het Toilet En het Resultaat Is Bijzonder!

Ze denkt dat het een soort dier is, een muis of een rat. Kline wil dat iedereen deze foto’s ziet. Onze drankjes zouden dit soort “materiaal” niet mogen bevatten, toch?

De vervaldatum van het drankje zou pas verstrijken in juli. Toen ze het op die noodlottige dag dronk, schudde ze het meermaals alvorens in een glas te gieten. Ze merkte niets op tot ze een paar brokjes van het object inslikte.

Lees ook  Milde coronaklachten lijken minder antistoffen op te leveren. Wat betekent dat?

Ze moest kokhalzen en spuugde deze brokjes meteen uit. Toen ze in de kan iets hoorde klotsen, sneed ze het open en deed ze de weerzinwekkende ontdekking.

Een woordvoerder van Vita Coco laat weten dat ze al verschillende keren contact hebben gehad met Kline. Het bedrijf zegt dat dergelijke incidenten uiterst zeldzaam zijn.

Heb jij misschien een idee wat dit mysterieuze, walgelijke voorwerp zou kunnen zijn? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

Dit meisje kietelt haar stervende zusje aan haar buikje. Dan horen ze iets wat de tranen in hun ogen doet springen.

Een man giet Cola Light, afwasmiddel en mondspoeling op het gras. Enige tijd later geschiedt het wonder!