in

Moeder geeft zoontje (2) overdosis pijnstillers – Jongen overleden

Een moeder van 31 uit Torhout die wordt verdacht van onopzettelijke doding van haar zoontje (2), is door de Brugse raadkamer onder voorwaarden vrijgelaten.

Dat bevestigt het parket van Brugge. Stefanie V. zat sinds vorige maand in de cel. Haar 2-jarig zoontje overleed op zondag 16 februari.

Hij werd levenloos aangetroffen in zijn bedje door z’n ouders. Het toxicologisch onderzoek wees uit dat het jongetje had overgegeven door de grote hoeveelheid aan pijnstillers in z’n lichaam.

Lees ook  De vrouw die sekteleider Warren Jeffs ten val bracht: “Mijn man was 66 jaar ouder en ik moest hem delen met 63 andere vrouwen”

De peuter kreeg in tien uur tijd zeven zetpillen toegediend, terwijl volgens het voorschrift vier uur moest zitten tussen elke nieuwe pil.

Stefanie V. verklaart dat ze absoluut de beste bedoelingen had met haar zoontje Aro (2). Op 7 februari waren de amandelen van de jongen verwijderd. Een erg pijnlijke operatie, waardoor het jongetje meerdere nachten lang slecht sliep.

Lees ook  Moslima met mondkapje ‘geweerd’ bij gemeente: ‘Maar er is toch geen verbod op mondkapjes!’

Vrij onder voorwaarden
De Brugse raadkamer besloot vrijdagochtend om de moeder onder voorwaarden vrij te laten. Het parket besloot niet in beroep te gaan tegen die beslissing. Ze zal nu eerst bij haar moeder intrekken en zich later in de psychiatrie laten behandelen.

Meisje, 15, steekt broertje, 3, dood en schrijft met bloed boodschap op muur

Besmet met coronavirus? Dit is wat je zorgverzekering vergoed