in

Moeder doodt 5-jarige dochter door haar keel door te snijden, terwijl zus kijkt via sleutelgat

De 27-jarige Simone Austin uit Amerika heeft haar 5-jarige dochter Serenity Arrington om het leven gebracht.

Het meisje werd afgelopen zaterdag met een mes gestoken. Haar 8-jarige zus zag alles, omdat ze piepte via een sleutelgat. Ze waren samen in een kamer en op een gegeven moment vroeg de moeder de oudere zus om de kamer te verlaten.

Dat deed ze maar ze kon alles zien via een gat in de deur. Ze zag dat haar moeder een mes onder een kussen vandaan trok en Serenity in haar nek stak. Haar opa, die ook in hetzelfde appartement woont, was op dat moment naar de winkel. Toen hij binnenkwam, huilde het meisje en vertelde hem wat haar moeder had gedaan.

Lees ook  Automobilist ramt verkeersbord nadat hij spin in auto ziet

De moeder bracht Serenity naar buiten en legde haar op het gras. Buren zagen haar hevig bloeden en hoorden hoe de moeder schreeuwde dat ze spijt had. Het meisje werd naar het ziekenhuis gebracht waar ze uiteindelijk dood werd verklaard. Een autopsierapport bevestigde dat ze stierf aan meerdere snijwonden in haar nek.

Volgens de buren was de moeder niet al te lang in de buurt komen wonen. Ze maakte een goede indruk en ze kwam heel erg vriendelijk over. Ze had namelijk altijd een brede smile op haar gezicht. De buren kunnen het zich niet voorstellen dat de moeder zoiets gedaan heeft met haar dochtertje. Het is een moeder zonder criminele achtergrond.

Lees ook  Jeanette bestelde online een nieuw vloerkleed – zie jij de vergissing waar iedereen zo om moet lachen?

Haar advocaat zei dat ze de middelbare school niet heeft afgemaakt. Ze werkte tot mei 2020 bij Walmart. Buren beschrijven Serenity als vrolijk en vriendelijk. “Het is gewoon triest”, zegt een buurman. ‘Ik heb haar gisteren nog gezien en vandaag is ze weg.”

De politie heeft inmiddels bevestigd dat het meisje vermoord is door haar moeder. Ze wordt aangeklaagd voor moord. Men weet nog steeds niet waarom ze over is gegaan tot deze wrede daad.

Miljuschka deelt opnieuw spannende foto ter ere van Videoland-docu

Dame twerkt in restaurant Salt Bae, maar dan stormt haar PARTNER binnen (video’s)