in

Moeder en dochter geven meer dan €80.000 aan plastische chirurgie uit om op hun favoriete model te lijken

Cosmetische chirurgie evolueert met de dag en wordt steeds toegankelijker. De groeiende vraag naar anti-verouderingsoplossingen en de constante rage om jeugdig te blijven heeft enorm bijgedragen aan het bestaan ​​van de industrie.

Afhankelijk van de beroemdheid zullen ze gedwongen worden om ze op alle mogelijke manieren te belichamen.

Hoewel het geen slecht idee is om hun koppige functies te bewonderen hebben sommige negatieve gevolgen.

Voor Georgina Clark en haar dochter Kayla Morris was hun fantasie ontworpen voor het belichamen van iets dat je zou beschrijven met een pop met de kenmerken van Katie Price.

Met een inspiratie afgeleid van hun beste modelicoon, Katie Price, waren de twee dames vastbesloten om precies op haar te lijken.

Zelfs geld kon ze niet weerhouden om $ 86.000 (+/- 82.000 euro ) op tafel van de plastisch chirurg te leggen.

Lees ook  14-jarige wordt wakker met mysterieuze blauwe plek – 24 uur later gaat hij bijna dood

Op zoek naar de beste diensten die ze konden krijgen betalen Kayla en haar moeder $8000 voor hun solariumsessies terwijl ze dit aan Dog News TV vertelden.

Doelgebieden waren borsten, lippen, haar, tanden en gezichtsvormen. Georgina en Kayla kregen een borstvergroting, vollere lippen en jukbeenderen.

Ze veranderden hun haarlengte om aan die van Katie Price te matchen en lieten hun tanden witter maken. Een lange lijst met wijzigingen voor een meer uitgesproken uitstraling.

Kayla was 17 toen ze ontdekte dat ze wilde veranderen.

Haar moeder deelde dezelfde gevoelens en samen gingen ze op reis om geld te zoeken om hun uiterlijk te veranderen.

Kayla wil graag een reis beginnen en een kans krijgen voor een sponsor om solide financiële gronden te leggen om hun dromen waar te maken.

Lees ook  Rapper Sjors heeft een oproep aan álle dames in héél Nederland!

Haar moeder Georgina zei dat ze het niet erg vond ze aan dat geld zou komen.

De twee blijven teruggaan naar de praktijk voor meer verbeteringen. Ze zijn niet van plan om op om korte termijn te stoppen totdat ze een look hebben gevonden die aan hun behoeften voldoet.

Kayla is trots op haar behaalde doelen en al helemaal dat ze haar moeder haar droom kan laten leven om er als haar icoon uit te zien, Katie Price.

Wat vind je van plastische chirurgie? Moeten er grenzen zijn? Laat ons in de reacties weten wat je van het hele onderwerp vindt. Zorg ervoor dat je het woord over dit artikel verspreidt.

Pikante Gaby Blaaser deelde op pakjesavond veel cadeautjes uit

Jongeheer van overs*kste eend geamputeerd nadat hij 10 keer per dag wilde paren.