in

Moeder en dochter moorden familie uit

De 45-jarige Shana Decree en haar 19-jarige dochter Dominique in het Amerikaanse Morrisville (North Carolina) worden ervan verdacht samen vijf familieleden, onder wie drie kinderen, te hebben vermoord.

Moeder en dochter Shana en Dominique die vijf familieden ombrachten

Moeder en dochter zijn door de politie opgepakt. Het stel moest eerst voor onderzoek naar een ziekenhuis. De moeder is voorgeleid, de dochter is nog opgenomen.

Twee andere dochters, één van 13 en Naa’Irah Smith van 25 jaar, de 42-jarige zus van Shana Decree en haar 9-jarige tweelingdochters Imana en Erika hebben het gezinsdrama in de Robert Morris Apartments niet overleefd.

Lees ook  Sandra heeft drie kinderen van drie vaders: ‘Ik weet dat er over me wordt geroddeld’

De politie zoekt nog naar de 17-jarige zoon van het gezin Joshua. Hij wordt niet beschouwd als verdachte. De jongen is als vermist opgegeven, zo melden Amerikaanse media.

Controle
De politie wilde een controle uitvoeren om te kijken of alles in orde was, omdat het vuilnis zich had opgestapeld.

Buren zagen dat er meerdere malen door de agenten werd geklopt op de deur. Eenmaal binnen ontdekten de agenten de lichamen.

Volgens de buren leefden Shana en haar dochters in het appartement en kwamen de andere familieleden regelmatig op bezoek.

Lees ook  Noodcentrale krijgt oproep van doodsbange 7-jarige die met zijn zus in de Badkamer verstopt zit. “Stuur politieagenten … veel!”

Over de doodsoorzaak en hoelang de lichamen daar al lagen wilde de politie nog geen mededelingen doen.

Dominique haalde recent nog haar middelbare schooldiploma. Op Facebook zijn meerdere posts te lezen dat haar moeder heel trots op haar was.

De twee waren heel innig met elkaar. In een van de berichten zegt Dominique ’trots’ te zijn op haar moeder.

Overigens leek ook de omgebrachte Naa’Irah (25) heel close met haar moeder, getuige haar berichten op sociale media:

Gastouder gaf baby maanden lang borstvoeding zonder dat moeder het wist

Dit is wat vrouwen willen dat je met hun voorgevel doet…