in

Moeder filmt ogenblik waarop ze document tekent om dochter na overdosis heroïne niet in te leven te houden

Als ouder doe je er alles aan om je kinderen op het goede pad te houden. Maar op zeker ogenblik worden je kinderen volwassen en nemen ze hun eigen beslissingen, en zijn ook verantwoordelijk voor hun keuzes.

De moeder in deze video, die niet nader genoemd wordt, kon haar dochter er niet van weerhouden om heroïne te gebruiken.

We weten niet veel over het verhaal van het meisje, niet meer dan dat haar naam Kristen is, en dat ze 26 jaar oud was toen ze een overdosis heroïne nam.

Lees ook  NOS-presentator Tom Egbers getroffen door een hartinfarct

Maar wat we wel weten is dat deze moeder zielsveel van haar dochter hield, en met een gebroken hart moest ze lijdzaam toezien hoe het leven van haar dochter ten einde was gekomen.

De dappere moeder besloot om de controversiële video, van hoe haar dochter door de beademingsmachine in leven wordt gehouden, te delen.

“Voor iedereen die denkt dat ze heroïne willen, dit is hoe je uiteindelijk zult eindigen”, verklaarde de moeder. “Met je moeder langs je bed, huilend en afscheid nemend.”

De moeder moest een hartverscheurend document ondertekenen – een zogenaamd DNR document of “Do Not Resucitate” formulier. Met dit document wordt toestemming gegeven om een persoon niet langer te reanimeren of kunstmatig in leven te houden.

Lees ook  Jongen (2) stikt in geparkeerde schoolbus in Thailand, nadat chauffeur hem vergat

De moeder van Kristen deelde de video om meer drama’s te voorkomen en kinderen aan te sporen om naar de goede raad van hun ouders te luisteren.

Waarschuwing: De onderstaande video zou op sommige kijkers schokkend kunnen overkomen.

VERGEET NIET OM DEZE VIDEO TE DELEN MET IEDEREEN DIE JE KENT OM HAAR BELANGRIJKE BOODSCHAP TE VERSPREIDEN!

Doodsbange 7 jarige verstopt zich voor inbrekers. Als deur ingebeukt wordt, zegt hij 1 woord dat hen doet vluchten

Mama brengt pasgeboren baby thuis en de beelden met de familiehond gaan helemaal viraal