in ,

Deze moeder filmt stiekem de tandarts van haar zoon als ze beseft dat er iets niet in de haak is.

Waarschuwing: Dit verhaal is niet voor gevoelige zielen! Sommige foto’s en beelden kunnen schokkend overkomen.

Veel mensen zijn bang of minstens nerveus voor een bezoek aan de tandarts. Zelfs in horrorfilms zien we geregeld tandartsen opduiken. Maar eigenlijk willen tandartsen alleen maar goed doen, al zijn tanden uiteraard best gevoelig. Dat dachten ook de ouders die hun kinderen naar Dr. Howard Schneider in het Amerikaanse Jacksonville in Florida stuurden. Ze wisten echter niet welke horror er zich in zijn praktijk afspeelde. Op zoiets zou zelfs de eerste de beste filmmaker nooit gekomen zijn …

De eerste vermoedens duiken op begin 2015. Steeds meer ouders krijgen van hun kinderen verontrustende verhalen te horen over hun bezoek aan Dr. Schneider. De getraumatiseerde kinderen antwoorden echter niet vaak op de vragen van hun ouders want de arts droeg hen op “niets te zeggen”. En de doodsbange kinderen hielden zich daar meestal aan. Tot een dapper meisje het zwijgen doorbreekt.

De achtjarige Brielle Motley vertelt haar moeder wat er in werkelijkheid achter de gesloten deuren van de tandartspraktijk gebeurt. Haar moeder was al een beetje wantrouwig toen haar dochter met gezwollen kaken en angst in haar ogen uit het kantoor kwam. Brielle hield het niet meer uit en biechtte alles op.

Lees ook  Wat is er loos met koningin Máxima?

De tandarts had wel acht tanden getrokken. De moeder van Brielle is sprakeloos. Ze gaat te rade bij andere ouders. Het verhaal is gewoon te vreselijk om waar te zijn.

Om de zaak tot op de bodem uit te spitten, bedenkt de moeder van de driejarige Zion Christopher een plan.

Stiekem filmt ze hoe de tandarts haar driejarige zoon “behandelt”. Het juiste woord is echter: folteren. De verborgen camerabeelden tonen hoe de arts de jongen vastgrijpt en zonder verdoving meerdere tanden trekt. De kreten van de jongen gaan door merg en been.

Deze video bewijst wat onwezenlijk lijkt: de 78-jarige tandarts snoert de kinderen vast in een zogenaamde dwangbuis zodat ze zich niet meer kunnen bewegen. Dan begint hij aan zijn werk – zonder narcose. Als de moeder deze marteling ziet, rept ze zich met haar zoon onmiddellijk naar de politie.

Lees ook  De moordenaar van Tupac is na 22 jaar bekend

Steeds meer ouders komen naar buiten met verhalen over hun kinderen die met kneuzingen en verwondingen uit de praktijk kwamen. Ondertussen werd duidelijk dat de tandarts zo al meer dan 60 slachtoffers had gemaakt.

De ouders eisen gerechtigheid. Ze zijn geschokt en ze voelen zich schuldig. Hoe konden ze deze man vertrouwen?

De arts leverde ondertussen zijn licentie in en er loopt een class action tegen hem. Voor sommige kinderen is het echter te laat. Zij zullen getraumatiseerd en zonder tanden moeten voortleven. En hun ouders zullen moeten leren leven met het feit dat zij hun kinderen naar deze horrortandarts stuurden.

Gelukkig konden deze praktijken eindelijk beëindigd worden. Hopelijk krijgt Dr. Schneider een gepaste straf. Zo’n foltering zou niemand mogen ondergaan, en zeker kinderen niet!

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden!

Echtgenoot treft zijn vrouw aan terwijl ze samen met hun zoon een dutje doet. Maar hij weet PRECIES wat ze verbergt!

Zijn eerste vrouw verliet hem omdat hij te “lelijk” was. Vandaag heeft ze daar spijt van …