in

Moeder gooit haar pasgeboren baby door een hotellobby terwijl ze ruzie maakt met haar vriendje

De moeder zat vast met haar baby in het hotel sinds de reisbeperkingen werden opgelegd als gevolg van de voortdurende pandemie.

Waarschuwing: Bevat beschrijvingen en grafische video-inhoud van kindermishandeling die verontrustend kan zijn.

Een verontrustende wending van de gebeurtenissen zag een wrede moeder haar hulpeloze baby pijn doen als gevolg van een verhitte ruzie die uitbrak tussen haar en haar vriendje.

In het midden van het gevecht dat de moeder met iemand in de videobeelden ziet, is te zien hoe ze haar 2 maanden oude baby over de vloer gooit en vervolgens met geweld een plantje dat naast haar stond omver gooit.
Het afschuwelijke incident vond plaats in een hotellobby in Roemenië, waar de vrouw al verbleef sinds de reisbeperkingen werden opgelegd als gevolg van de voortdurende pandemie, zoals gerapporteerd door The Sun.

Voor degenen die de video zagen, was het nog hartverscheurender dat niemand het kind kwam ophalen. De moeder van de pasgeboren baby bleef ruzie maken terwijl de baby op de grond te zien is, flauw bewegend in de onduidelijke camera-beelden. Het kind kan tot stilstand worden gebracht op de vloer van de lobby nadat het genadeloos door de eigen ouder van de baby is gegooid.

De agressieve moeder besteedde geen aandacht aan de kleine die op de vloer lag na een zware val. De moeder werd op een gegeven moment naast de baby gezien, maar doet geen moeite om naar de baby te kijken om te zien of de baby in orde is.

De moeder had naar verluidt ook een woordenwisseling met een andere vrouw naast de dubbele deuren van de lobby. Uiteindelijk was het niet de moeder die de baby kwam helpen; een vrouw met een wit hemd was degene die het kind uiteindelijk oppakte nadat het enkele momenten op de vloer van de hotellobby had gelegen. Het is onduidelijk of de vader van de baby in de video staat of op het exacte moment van het incident in de buurt was.

Lees ook  Tandarts herstelt gratis de tanden van een overlever van huiselijk geweld.

Het is nog maar een paar maanden geleden dat de baby in het leven van de vrouw en haar vriend is gekomen. Kort voor de bevalling was de 21-jarige Italiaanse moeder, wiens identiteit niet bekend was, in Roemenië aangekomen om het 38-jarige Roemeense vriendje te bezoeken. Hun baby werd in de maand maart te vroeg geboren in het Bega Kraamziekenhuis. En sinds de reisbeperkingen werden opgelegd, zat de vrouw vast in Roemenië en verbleef ze in het hotel in Timisoara.

Na de vroeggeboorte stond de baby een tijdje onder de hoede van artsen en werd hij later overgebracht naar het Louis Turcanu Ziekenhuis. Na de vrijlating van de baby had de moeder geen andere keuze dan in het hotel te blijven, dat werd betaald door haar ouders, die weer thuis waren in Italië. De vrouw heeft ook een kind van drie jaar oud, dat thuis in Lombardije, Italië, werd achtergelaten.

Lees ook  Schattige puppy was erg droevig in het asiel. Tot ze de brandweerman ziet die haar van mishandeling redde.

Het vriendje zou regelmatig de moeder en de baby in het hotel bezoeken, en ze hadden ruzie voordat de moeder haar baby op deze afschuwelijke manier gooide. De arme baby, een slachtoffer van de agressie van de ouders, werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht en op de intensive care geplaatst na de gewelddadige daad van de moeder. De vrouw werd later door de politie meegenomen.

De artsen inspecteerden de baby om er zeker van te zijn dat de ruggengraat geen ernstige verwondingen opliep, maar ze stelden de diagnose dat de kleine een traumatische hersenbeschadiging had en ze behandelden deze.

Terwijl de baby werd gehouden in het Louis Turcanu Ziekenhuis, werd de vader gemeld te hebben verbleven met de baby. De tot nu toe behandelde baby is nog steeds in behandeling, zelfs nadat hij uit het ziekenhuis is ontslagen.

Terwijl de baby werd behandeld voor verwondingen veroorzaakt door haar eigen ouder, werd de 21-jarige moeder in hechtenis genomen en wordt zij vastgehouden in een voorarrestcentrum, zoals gemeld door de Daily Mail. Het onderzoek naar het incident wordt nog steeds uitgevoerd.

WAARSCHUWING: Nieuwe spinsoort laat mensenvlees met één beet rotten en verstopt zich graag in je kleding

Man pakt minderjarig meisje ruw aan in flat