in

Moeder is diepbedroefd na miskraam. Nu waarschuwt ze alle ouders voor onnodige doktersfouten

Het baren van een kind is voor velen het gelukkigste en meest opwindende moment in hun leven. Voor Brooke werd deze unieke ervaring de ergste nachtmerrie.

Nu, met haar hart vol eeuwige pijn, wil ze haar verhaal vertellen in de hoop dat ze kan voorkomen dat het ooit weer gebeurt. Geen enkel gezin zou moeten lijden als het kan worden vermeden.

* Dit artikel kan afbeeldingen bevatten die voor sommige lezers als schokkend kunnen worden ervaren.

Brooke is een 27-jarige moeder uit Brisbane, Californië. Vorig jaar was ze nog steeds in afwachting van de komst van haar tweede kind.

Maar eind augustus 2017 ging alles mis.

Brooke kreeg plotseling een zware bloeding waardoor ze in een kritieke toestand verkeerde. Alles bij elkaar verloor ze 1,7 liter bloed. In die tijd was ze in de 36e week van haar zwangerschap.

Echo´s toonden toen aan dat de baby die ze in haar buik had geen vitale functies vertoonde. Brooke’s wereld viel aan stukken.

Lees ook  Agent onwel nadat verdachte 3 keer scheet in gezicht laat

Ze bracht zelf het verwoestende nieuws over aan haar man, Elliot. Hij stortte in en viel op de grond – zijn enige woorden waren dat het niet mogelijk was; dat dit niet kon gebeuren. Verschillende verpleegsters moesten hem stabiliseren nadat hij was opgestaan.

Wat een van de gelukkigste dagen van hun leven zou moeten zijn, werd de ergste nachtmerrie. Brooke moest door de gruwel van het afleveren van een al overleden baby.

“Mijn hart was gebroken. Ik keek naar het echoscherm en zag het levenloze lichaam van de baby in me. Het is een beeld dat ik nooit uit mijn gedachten kan wissen, “zei Brooke volgens de Spaanse site Viralista.

Nu wil Brooke, in het midden van haar verdriet, de foto’s van haar overleden pasgeboren baby delen in de hoop dat niemand anders er doorheen hoeft te gaan. Omdat – en dit is de hartenbreker – het voorkomen had kunnen worden.

Lees ook  10 dingen die er gebeuren als je lichaam te weinig water heeft

Brooke had een placenta-abruptie gehad, wat betekent dat de wand van haar baarmoeder volledig of gedeeltelijk was losgekomen. De onthechting veroorzaakt een bloeding in de moeder die de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de baby tegenhoudt.

Latere medische tests hebben aangetoond dat Brooke lijdt aan een ongewone genetische stollingsstoornis, een aandoening die Factor V Leiden wordt genoemd.

Een bloedtest had dit probleem zonder al te veel problemen kunnen detecteren, dus Brooke wil alle moeders waarschuwen om tijdens hun zwangerschappen om een ​​dergelijke test aan te vragen.

Ondanks haar verdriet probeert Brooke de levens van andere baby’s te redden, zodat de dood van haar kind niet tevergeefs zal zijn.

Help ons om haar bericht te delen. DEEL dit bericht en red een leven!

Op zoek naar leuke dingen voor in de kerstboom? Deze baby uiltjes zijn echt te schattig en makkelijk te maken!

Publiek is in extase wanneer vrouwen wo2 naspelen, Dan komen er speciale gasten het podium op en barst alles uit