in

Moeder is in tranen omdat ze geen luiers voor dochtertje kan kopen door hamsteraars

Een video van een moeder uit de VS die moet huilen omdat er geen luiers meer zijn, is viraal gegaan.

De moeder van vier kon geen luiers in haar dochtertjes maat vinden en het werd haar even teveel.

Lauren Whitney had een moeilijke week achter de rug toen ze naar Walmart ging om luiers te halen voor haar 18 maanden oude dochtertje. Echter, toen ze bij de luiers aankwam, was er niets meer in Rosalynds maat over.

Het was de druppel die de emmer deed overlopen.

Aan Today vertelde Whitney dat ze een rotweek achter de rug had. Op werk was ze om een hele domme reden gedegradeerd, wat al een boel stress veroorzaakte. Voordat ze naar Walmart ging, had ze al een paar andere winkels bezocht.

Lees ook  Hoogzwangere vrouw (26) doodgestoken, baby ter plaatse geboren en in kritieke toestand

“En mijn emoties kwamen allemaal naar boven en ik dacht: Iemand moet dit horen.”

Whitney filmde zichzelf in tranen op TikTok. De beelden zijn viraal gegaan en, op het moment van schrijven, meer dan 5 miljoen keer bekeken.

De moeder van vier werkt parttime bij een bioscoop en geeft aan dat ze weinig verdient. Ze doet een oproep aan hamsteraars om aan andere mensen te denken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy Independence Day friends! Love from The Whitney’s #4thofjuly2019?? #merica #america #americanfamily #independenceday2019

Een bericht gedeeld door Lauren Whitney (@laurenloveshere) op

Sinds de video viraal ging, heeft Whitney veel steun gekregen, maar ook sommige negatieve reacties.

Lees ook  Handhaver naar ziekenhuis na mis handeling bij het strand van IJmuiden

“We hebben een boel negatieve gehad,” vertelde ze aan Today. “Mensen die dingen zeiden zoals: ‘krijg geen kinderen als je het niet kan veroorloven’ of ‘Waarom huil je? Dit is niets om over te huilen.’”

Gelukkig zijn er ook veel mensen die haar hulp aanbieden. De moeder stuurde iedereen een berichtje terug dat ze inmiddels luiers had gevonden, maar was erg dankbaar voor de positieve reacties.

Whitney liet weten dat ze “echt hoopt dat andere mensen gewoon kunnen stoppen en beseffen dat er ook andere gezinnen zijn die wellicht ook spullen nodig hebben.”

Moeder NikkieTutorials besmet met corona

De 18-jarige dochter van Humberto Tan is behoorlijk goed opgedroogd