in

Moeder laat baby achter bij kinderdagverblijf – ziet dan overal blauwe plekken en beseft de vreselijke waarheid

Deze moeder liet haar amper zes maanden oude baby achter bij een kinderdagverblijf, in de overtuiging dat haar kindje veilig zou zijn. Als ze aankomt, vindt ze het meisje onder de blauwe plekken.

Voor elke ouder is het een verschrikkelijk moment als er wordt verteld dat er iets met hun kind is gebeurd.

Dit overkwam de 23-jarige Anari Ormond, toen ze werd gecontacteerd door het kinderdagverblijf van haar dochtertje, zo schrijft ze op Instagram.

Anari had haar amper zes maanden oude dochtertje, Zuri, bij een kinderdagverblijf achtergelaten, in de veronderstelling dat ze daar veilig zou zijn.

Toen ze op werk was, ontving de moeder onverwacht een sms’je van het kinderdagverblijf: “Hey Anari, bel me tijdens je lunch.”

Ze wachtte hier niet op en belde direct omdat ze zich zorgen maakte. Er werd haar verteld dat Zuri driemaal in haar buikje was gebeten door een tweejarig jongetje.

Lees ook  Kun jij dit bizarre script lezen? Het werd uitgevonden om sneller aantekeningen te maken

De moeder haastte zich uiteraard onmiddellijk naar het kinderdagverblijf, waar ze voor de deur werd tegengehouden en een ander verhaal kreeg te horen.

“Nu vertelde ze me dat ze ‘de trap opliep om zalf te halen en naar beneden viel, terwijl ze Zuri vasthield,’” schreef Anari op Instagram.

Op dat moment wist Anari niet goed wat ze van de situatie moest maken, toen ze het lichaam van haar dochtertje helemaal bedekt zag met kneuzingen en beten… Het eerste wat ze wilde was zo snel mogelijk met haar baby naar het ziekenhuis gaan.

Nadat Anari van de eerste schrik was bekomen, was ze woedend! Ze ging van het ziekenhuis meteen naar het politiebureau om aangifte te doen.

Lees ook  Brandweer waarschuwt: flesje handgel kan tot autobrand leiden

“Ik kan letterlijk niet eten of slapen en zal het waarschijnlijk niet doen totdat mijn dochter gerechtigheid krijgt,” schreef Anari.

Aan People voegde de moeder hieraan toe: “Ik voelde me zo zwak wetende dat mijn baby zo hulpeloos is en zichzelf niet kon verdedigen of me vertellen wat was gebeurd. Ik dacht dat ik het beste voor haar deed.”

Arme Zuri werd op 12 november verwond, aldus Yahoo. Slecht een paar dagen later nadat Anari aangifte deed, is het kinderdagverblijf door autoriteiten gesloten en zal de eigenaar later deze maand voor de rechter verschijnen.

Het is echt verschrikkelijk dat dit gebeurd is! In ieder geval is het kinderdagverblijf inmiddels gesloten, zodat dit nooit meer voorkomt.

Rusland arresteert mensensmokkelaar die zelf grenspost met Finland bouwde

Wow, Emma Heesters trekt wel héél gewaagd jurkje aan op MTV Awards!