in ,

Moeder legt haar pasgeborene op de bank naast haar hond en loopt weg. Pas hiermee op!

Een babymeisje dat amper drie dagen oud was, werd op 27 juni 2016 gedood door de familiehonden. De baby werd geïdentificeerd als Susie Kirby. Volgens Tucson News Now had de moeder de baby op de bank gelegd om het raam even te openen. Na het raam geopend te hebben, ging de moeder even naar het toilet omdat de baby toch veilig was.

Lees ook  De moeder had haar dochter altijd verteld om niet met vreemde mannen te praten. Desondanks deed ze het met deze oude man

De moeder was vergeten dat de twee familiehonden nog in het huis rondliepen. De honden doodden de baby terwijl de moeder even weg was. Ze sleepten de baby door het huis naar de voortuin waar haar oom haar zag en begon te gillen.

De dokters probeerden haar nog te redden, maar tevergeefs. De moeder werd niet vervolgd, maar de politie onderzoekt de zaak nog.

Lees ook  69 jaar geleden werd haar echtgenoot ontvoerd. Maar in 2008 ziet ze DIT op een bruiloft.

DEEL dit bericht met iedereen die je kent

De moeder ziet de armpjes van de baby’s en legt hen in een schoendoos te vondeling. 17 jaar later maakt de tiener op het podium iedereen stil.

De artsen zeggen tegen de vader, dat hij zijn stervende dochter “niet verder moet kwellen”. 30 minuten later kunnen ze niet geloven wat hij gedaan heeft