in

Moeder met 10 kinderen van 5 verschillende mannen wil 50 kleinkinderen hebben, zodat ze een hogere uitkering kan krijgen

Van overheidssteun moeten leven is voor de meeste mensen niet ideaal, omdat ze de grootste moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Maar een Britse vrouw heeft geleerd het onderste de sociale zekerheid te halen. En dat doet ze met 10 kinderen van vijf verschillende vaders.

Mandy Cowie is een 49-jarige alleenstaande moeder die ervan overtuigd is dat als ze 50 kleinkinderen zou hebben, ze nog meer sociale voordelen zal opstrijken en zo de grootste steuntrekkende familie van Engeland zal worden. Dat zijn nog eens interessante doelstellingen.

Ze leeft al meer dan 30 jaar van overheidssteun en moedigt haar kinderen aan om hetzelfde te doen. Cowie liet optekenen: “Tien kinderen en vol tattoos. Als je me niet mag, scheer je dan weg. Ik had men eerste op m’n 18 en mijn laatste op m’n 36 en ik heb hen gezegd dat ik 50 kleinkinderen wil.”

Lees ook  Vrouw is 35 jaar lang bedlegerig en heeft constant pijn. Dan ontdekt de familie eindelijk de afschuwelijke reden hiervoor

Momenteel heeft ze 16 kleinkinderen en onlangs deed ze mee aan “Britain’s Biggest Benefits Family”, een programma waarin gezinnen aan bod komen die er trots op zijn dat ze uitsluitend van overheidssteun leven.

Om nog wat meer olie op het vuur te gooien, gaf ze toe dat ze voor haar 13-jarige dochter sigaretten koopt als ze zich goed gedraagt, en dat ze ook alcohol mag drinken.

Ze legde verder uit: “Mensen zijn misschien geschokt dat ik al zo lang van overheidssteun leef, maar daar geef ik niet om. Ik kan niet werken omwille van mijn kinderen, en hoewel mijn zwangerschappen niet gepland waren, vind ik het geweldig om een groot gezin te hebben. Ik ga toch nooit een baan vinden waarmee ik zoveel verdien dan dat ik nu heb. Mensen mogen me veroordelen, maar wie zou dit niet aanvaarden als ze deze mogelijkheid kregen?”

Lees ook  Barbara zegt dat ze geen gewone baan kan hebben omdat ze ‘mannen gek maakt’

Zeven van haar kinderen zijn het huis al uit, maar drie wonen nog bij haar. Haar 24-jarige dochter volgt duidelijk al het voorbeeld van haar moeder: “Ik ben nog samen met de vader van mijn kind, maar hij woont niet bij mij. Mensen zeggen dat hij hier woont, maar dat is niet waar. Als we samen zouden wonen, zou ik geen steun meer krijgen, dus kunnen evengoed samen zijn en in verschillende huizen wonen.”

Wat vind jij van deze dame? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

Meteen toen ze hun pasgeborene zagen, wisten ze dat er iets niet in orde was

De echobeelden laten een bijzondere ziekte zien. Desondanks WEIGERT mama een abortus. Nu heeft de moeder een boodschap voor IEDEREEN die zei dat wat ze deed fout was