in

Moeder met coronavirus sterft tijdens bevalling – artsen vechten om pasgeborenen te redden

Een aanstaande moeder die coronavirus had, stierf tragisch tijdens de bevalling in een ziekenhuis in Londen, Engeland, maar artsen vochten om de baby in leven te houden.

Volgens rapporten in de Daily Mirror is het niet duidelijk of de vrouw onderliggende medische problemen had – er is een onderzoek naar haar dood gestart.

Een bron vertelde de krant The Sun: “Te midden van al het trauma dat door onze NHS-helden op de maximale ziekenhuisafdelingen wordt gezien, heeft deze tragedie volledig gepolariseerd personeel.

Lees ook  André laat naam Monique tatoeëren onder zijn oor

‘Er is een enorm gevoel van ongeloof over de oneerlijkheid van deze vernietigende dood. ‘Hogere ziekenhuismedewerkers waren in tranen. De enige troost is dat de baby het heeft overleefd. ”

Britse media zeggen dat de baby herstelt en niet de diagnose coronavirus heeft gekregen. COVID-19 is ondertussen niet uitgesloten als de doodsoorzaak van de moeder.

Het virus, dat nog steeds door landen over de hele wereld raast, is alleen al in de Verenigde Staten verantwoordelijk voor meer dan 10.500 doden. G

Lees ook  Medisch wonder: moeder met hartvormige in elkaar gegroeide baarmoeders bevalt van tweelingen.

isteravond werd de Britse premier Boris Johnson verplaatst naar een afdeling van de ICU nadat zijn toestand in het ziekenhuis verslechterde.

Johnson testte meer dan een week geleden positief voor COVID-19 en heeft sindsdien last van aanhoudende symptomen.

Tragedies zoals die in dit verhaal zorgen ervoor dat je alles in twijfel trekt. Deze arme vrouw verloor haar leven en nu zal haar baby zonder moeder opgroeien.

Nichtje van Joe Exotic onthult duistere geheimen: “Hij mishandelde zijn dieren en beging vreselijke misdaden”

Spoedverpleegster Lisa sterft alleen thuis door COVID-19: “Ze gaf zoveel om andere”, vertelt haar familie