in

Moeder met gebroken hart bidt, dat haar terminaal zieke kleine jongen snel overlijdt

De 5-jarige zoon van Nicola McCormack genaamd Joshua kreeg vorig jaar te horen dat hij een hersentumor had. Hij onderging een risicovolle operatie en had maar 50 procent overlevingskans. Hij overleefde de operatie maar was niet in staat om chemo te ondergaan. Hoewel de familie overzee hulp had kunnen zoeken en een geldinzamelactie opstarten, was het te laat.

De tumor werd als fataal beschouwd en zijn toestand verslechterde het voorbije jaar alleen nog maar. Vandaag lijdt de jongen voortdurend pijn en naar aanleiding postte de moeder de volgende hartverscheurende boodschap:

Lees ook  140 kinderen gevonden begraven met uitgesneden harten: als de waarheid wordt onthuld, wordt de wereld geschokt

“Maak alsjeblieft een einde aan dit lijden zodat mijn jongen eindelijk vrij van fysieke en mentale pijn kan zijn.

De foltering is ondraaglijk om te kijken. De ellende die hij voelt is ondenkbaar. Zijn nu nutteloos lichaam kronkelt van de pijn.

Geen enkele beschrijving is voldoende om deze pijn te vatten. De aftakeling is gruwelijk, maar toch klampt hij zich nog vast aan het leven.

Je bent zo een bijzondere jongen en het gebroken hart van mama zal je nooit alleen laten omdat ik zoveel van je hou. Wat een wrede verspilling van een zo pure en onbaatzuchtige ziel.”

Lees ook  Verveelde oma borduurt op gaas hekwerken, dit noem je pas graffiti!

Joshua en zijn familie hopen dat er snel een einde aan zijn lijden komt. Ondertussen wil de moeder bewustwording verspreiden over kanker bij kinderen en hun onmetelijk lijden. Laten we hopen dat er toch eindelijk snel een remedie wordt gevonden tegen kanker.

DEEL dit hartverscheurende bericht met je vrienden!

Voordat je met je familie naar de kerstmarkt gaat, moet je deze truc toepassen!

RTL brengt met “Dr. Gordon” Nederlandse versie van het Amerikaanse Dr. Phil.